FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica nu l-a vrut pe Cristea la Steaua: "Cristea-mondenul şi Prinţul nu mai există, nu mai poate fi în juriu la concursuri de Miss"

Foto: Libertatea
Foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 31 iulie 2013 18:49

MM Stoica a dezvăluit în această seară că nu l-a vrut pe Adrian Cristea la Steaua, dar a explicat că a venit la dorinţele lui Becali şi Reghecampf.

"Iese din tipare transferul lui Cristea la Steaua. Noi am avut o strategie, dar Gigi l-a vrut, Reghe l-a vrut. Eu nu am fost foarte încrezător, dar Reghe are încredere în el.

Adrian Cristea trebuie să înţeleagă că de astăzi nu mai există Cristea-mondenul. Nu mai are voie să fie în juriu la concursuri de miss sau altele. Trebuie să scoatem fotbalistul din el, Prinţul nu mai există. I s-a acordat şansa vieţii, trebuie să înţeleagă asta. A avut alte preocupări decît fotbalul. A dat de conducători neprofesionişti, de antrenori care nu l-au pus în valoare. Dar Andone şi Rednic au reuşit asta.Trebuie să înceapă la 30 de ani fotbalul.

Adrian Cristea pare în momentul de faţă ca un telefon ultraperformant, dar un telefon căruia nu-i ştie nimeni PIN-ul. Din discuţia pe care am avut-o cu el nu am înţeles dacă PIN-ul este din litere sau cifre. :D

Dacă Adrian Cristea ar avea pe cineva care să-l îndrume, să-i dea încredere, ar putea să fie unul dintre cei mai buni jucători. Aşa mi-a spus Gabi Boştină", a explicat Stoica la Fanatik Show.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
tigruzzu
tigruzzu  •  01 August 2013, 05:37

Din câte înțeleg, coana Mița știe doar atât fotbal cât apucă să-i spună unii (gen Gabi Boștină)... Marele ”mână-ger”... :-)))

h0ulk
h0ulk  •  01 August 2013, 00:52
Postat de pe 31 Iulie 2013, 21:19

Nu il cunosti pe Meme.....ai avea o imensa surpriza daca ai cunoaste omul Mihai Stoica. Pasiunea extrema face din el un fanatic al fotbalului, nu totul se raporteaza la imaginea publica mai mult sau mai putin reala, mai mult sau mai putin trucata!

mitzi, tu esti?

dreamer123
dreamer123  •  01 August 2013, 00:26

a dat de conducatori neprofesionisti...pai genunchera tot in categoria asta intra...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează