FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Motivul pentru care CFR Cluj s-a despărțit de Julio Baptista » Marius Bilașco: „I-ar fi fost foarte greu să joace și dacă era la 100%”

Julio Baptista (dreapta)
Julio Baptista (dreapta)

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 20:50

 Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, a dezvăluit motivele care au dus la despărțirea lui Julio Baptista (37 de ani) de formația ardeleană.

„A fost o decizie luată de comun acord. El a venit într-un moment în care aşteptările au fost mari din partea clubului, după a suferit o accidentare. Oricum nu era într-o formă fizică foarte bună, însă pot să remarc că e un campion mare, un profesionist desăvârşit, pentru că a fost atent urmărit în vestiar de către ceilalţi jucători şi cred că poate să fie un exemplu de urmat pentru jucătorii tineri.

S-a decis în acest moment că e mai bine aşa, el nu era refăcut 100%, n-a reuşit să intre în programul normal al echipei şi chiar dacă revenea în următoarea perioadă, i-ar şi fost foarte greu să joace până la final”, a declarat Bilașco la TV Telekom Sport.

Întrebat dacă Baptista avea cel mai mare salariu din Liga 1, Bilașco a evitat un răspuns concret: „E o chestiune internă, era un jucător care nu era ieftin, dar în acest moment nu mai contează pentru că lucrurile s-au încheiat”.

CEL MAI FAIMOS STRĂIN CARE A VENIT ÎN LIGA 1

În urmă cu 13 ani, Julio Baptista era unul dintre cei mai apreciați jucători brazilieni. În 2005, Real îl cumpăra pentru 20 de milioane de euro, de la Sevilla. Baptista a bifat 77 de meciuri la Real, marcând 13 goluri.

Ulterior perioadei Real Madrid, jucătorul crescut la Sao Paulo a mai evoluat la Arsenal, AS Roma, Malaga, Cruzeiro și Orlando City. 

25.000.000 €a fost cea mai mare mare cotă a lui Baptista, în februarie 2005

2
trofee are Julio Baptista la Real Madrid: Campionatul și Cupa în sezonul 2007-2008

Citește și:

EXCLUSIV Julio Baptista OUT de la CFR Cluj » Conducerea campioanei l-a convins să rezilieze contractul: economie GIGANTICĂ

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
daniaania
daniaania  •  14 Martie 2019, 10:49

Julio a fost o imagine pt. CFR chiar daca jurnalistii si cei din studiouri au spus din rautate altceva. Ne-am bucurat sa-l vedem prin Cluj si la Cluj asa un mare jucator !!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează