FOTBAL  »  Superliga  »  RELAȚIE

Mourinho a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Giovanni Becali: „Ar fi interesant să fi auzit ce am vorbit cu el”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 11:59 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 12:12

Bun prieten cu Jose Mourinho, fostul agent Ioan Becali spune că a fost sunat de legendarul antrenor portuhez imediat după tragerea la sorți pentru turul III al preliminariilor Europa Legue, acolo unde Tottenham s-ar putea duela cu FC Botoșani. 

  • Dacă trece de Shkendija (pe 17 septembrie) FC Botoșani va juca în turul 3 al preliminariilor Europa League cu învingătoarea dintre Tottenham și Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria). Partida e pe teren propriu, pe 24 septembrie

„M-a sunat Mourinho, m-a chemat imediat să văd meciul. I-am zis că Botoșaniul e o echipă bunicică din fotbalul românesc. Ar fi interesant să fi auzit ce am vorbit eu cu el. A doua zi după tragere, m-a sunat! Dacă ajunge să joace cu FC Botoșani, mă voi duce să-l salut, să vorbim”, a delcarat Ioan Becali, la emisiunea „Digi Sport Matinal”. 

FC Botoșani - Tottenham s-ar juca pe „Ilie Oană"

Stadionul din Botoșani nu îndeplinește toate cerințele pentru a găzdui un meci din turul 3 al preliminariilor Europa League. Deși mai au un tur de trecut, șefii clubului și-au luat măsuri și au găsit o variantă pentru posibilul meci cu Jose Mourinho și Tottenham.

Cei de la Botoșani s-au orientat repede pentru a avea o variantă în cazul în care vor trece de Shkëndija. S-au gândit la Arena Națională, însă stadionul e ocupat de FCSB, așa că s-au mutat la Ploiești, pe „Ilie Oană", unde au ajuns la o acord verbal.

„Ca orice om îmi fac o strategie. Dacă vom trece de macedoneni și va veni Tottenham, cum nu putem juca în turul 3 la Botoșani, am avut deja o discuție de principiu să mergem la Ploiești. Din păcate la București e ocupat de Gigi Becali, pentru că probabil acolo joacă FCSB. Prima variantă ar fi fost Arena Națională".

VIDEO Dragoș Sârbu, despre relațiile familiei Becali: ”Mourinho l-a sunat primul după condamnare”

Citește și alte știri de actualitate:

DINAMO. Ioan Becali, intervenție acidă la TV » Critică politica de salarii a lui Cortacero: „Fă-le și ăstora salariul mai mare. Nu se poate așa ceva”

DINAMO. „Bijuteria” lui Borja Valle a făcut înconjurul planetei! Marca, AS și ESPN titrează: „Trofeul Pușkaș! Golul anului! Sunați la FIFA!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
persanu
persanu  •  12 Septembrie 2020, 13:55

Murinho il ia de Clown pe Giovanni si voi aveti impresia ca sunt prieteni la catarama :))) Fugiti ma de aici. In Romania de cate ori a venit Murinho sa discute cu Giovanni Becali sa fiti siguri ca nu a venit gratis , lucrurile astea se platesc bine de tot. De ce zic asta ? Sa discutat ca a venit pentru x si y jucator de fiecare data , dar nu sa intamplat nimic , insa Infractorul a castigat la capitolul publicitate media scrisa si mai ales a jucatorilor. Fiecare jucator cand vede ca Giovanni se intalneste cu un asa mare antrenor ce zice , semnez cu el poate ma i-a Murinho . . . Asa a facut si Ana Maria Prodan cand a venit cu romanu ala cu nume strain de organiza evenimente importante in lume. Asa se intampla in lume cand esti mic si vrei sa pari mare. Dar fiti siguri ca PRIETENIE LA CATARAMA NU EXISTA.

id_valentin
id_valentin  •  12 Septembrie 2020, 13:08

va dati seama ce sorti tampite se pot crea in lumea asta daca un infractor in loc sa stea la puscarie sta de vorba cu Mourinho...ce lume buna creata de...avem...

853246084756615
Marcel Popa  •  12 Septembrie 2020, 12:45

O stire scrisa degeaba ,multe prostii mai puteti debita.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează