FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

"Mucles" are interzis la Pro Rapid, nici Sabău nu-l vrea

Iulian Apostol
Iulian Apostol

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 21 iunie 2012 20:39

Deşi Răzvan Lucescu a plecat din Grant, Iulian Apostol tot nu are loc la prima echipă. Mijlocaşul care a fost adus în vara trecută chiar la insistenţele lui Lucescu junior e nevoit să-şi caute echipă. Cu toate că mai are contract cu alb-vişiniii pînă în vara lui 2013, Apostol n-a fost luat în cantonamentul din Austria şi a primit o hîrtie din partea clubului, conform căreia poate pleca gratis la orice formaţie!

Mai mult, Copos i-a transmis prin intermediari că nu mai are voie să se pregătească la ProRapid, fiind exclus chiar şi din lotul formaţiei secunde, care activează în Liga 1. "Mucles" s-a resemnat şi e de acord să plece, însă pretenţiile sale salariale nu pot fi suportate de prea multe formaţii din Liga 1. Mijlocaşul central în vîrstă de 31 de ani solicită o leafă lunară de 15.000 de euro şi o sumă importantă la semnătură!

"Apostol nu va mai continua în Giuleşti! E liber să plece unde vrea el!"
Constantin Zotta, preşedinte executiv Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
superstar20
superstar20  •  22 Iunie 2012, 10:46

Muuuuuuuuucles :)) E bine acum ca ai plecat de la Steaua, mandrule ? Ce mai faceai tu pe vertebratu si o bagai pe aia cu suporterii. O meriti, Mucles, o meriti !

neo25_gsm
neo25_gsm  •  22 Iunie 2012, 10:04

Si-a luat el "mucles" acuma!:)))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează