FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mulțescu are o cerință pentru suporterii care speră la titlu: "Am oferit vise fanilor Craiovei"

Articol de - Publicat miercuri, 19 octombrie 2016 00:00

Deşi ameninţat cu expulzarea din Bănie de către "ultraşii" Ştiinţei, Mulţescu i-a învins pe "câini", dar cere luciditate pentru oltenii care speră la titlu.

Un "câine roşu" din perioada clasică a lui Dinamo a învins "haita" şi şi-a câştigat locul în inimile suporterilor Craiovei. Gigi Mulţescu i-a făcut pe "juveţi" să viseze din nou după 2-1 cu roş-albii, Ştiinţa punând presiune pe Steaua, la o distanţă de 3 puncte.

"Le-am oferit vise frumoase suporterilor olteni. Păcat de faptul că nu toată suflarea din Craiova susţine echipa momentului. Ar trebui ca toate energiile din oraş să fie pentru această formaţie. Eu vreau să duc echipa sus în clasament, mai este mult până la titlu", a comentat tehnicianul de 64 de ani.

"Nu trebuie să demonstrez nimic"

Mulţescu a fost demis în urmă cu trei ani de la Dinamo, când echipa ajunsese până pe locul 12, după el sosind Flavius Stoican, care a dus formaţia până pe locul 4, de cupe europene.

Celui poreclit " SMURD"-ul nu i-a picat bine despărţirea de roş-albi, dar a spus că a trecut peste moment: "Nu mai trebuie să demonstrez nimic, i-am bătut de multe ori pe cei de la Dinamo. Sunt la final de carieră şi vreau să mă bucur de toate rezultatele pe care le obţin".

"Suporterii îţi dau energia de a duce meciurile cu miză până la capăt. Nu vrem să ne pierdem luciditatea şi încercăm să fim realişti pentru partida de la Mediaş, mai ales că am văzut ce poate această echipă cu Steaua"
Gheorghe Mulţescu, antrenor CS U Craiova

3mandate a bifat Mulţescu ca antrenor al lui Dinamo

4titluri a câştigat Craiova: 1974, 1980, 1981 şi1991. A mai bifat de 5 ori locul 2 şi de 7 ori locul 3 în campionat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
aius
aius  •  19 Octombrie 2016, 09:46

FELICITARI,SI RABDARE PANA LA TERMINAREA STADIONULUI! ATUNCI O SA FIE SI MAI MULTI SUPORTERI !

alex_777
alex_777  •  19 Octombrie 2016, 09:16

Multumim D-le Multescu, indiferent de ce spun criticii aveti un mare merit, cu rabdare si multa munca vom reusi mai multe impreuna! Felicitari!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează