FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - STEAUA, SÂMBĂTĂ, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Mulţescu își motivează jucătorii înaintea meciului cu Steaua: "Să jucăm ca şi cum ar fi ultimul meci din carieră!"

Zlatinski (în duel cu Moke) și ceilalți olteni sunt ușor favoriți la pariuri: 2,45 e cota pentru succesul Craiovei, 2,80 e cota pentru victoria Stelei
Zlatinski (în duel cu Moke) și ceilalți olteni sunt ușor favoriți la pariuri: 2,45 e cota pentru succesul Craiovei, 2,80 e cota pentru victoria Stelei

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2017 00:00

Severinul e gata să găzduiască partida etapei, CSU Craiova - Steaua.

Tehnicianul oltenilor, Gigi Mulțescu, e conectat deja la miza derby-ului: "Miza este inestimabilă, orgoliul nu poate fi plătit, nu poate fi cântărit. Combativitatea va fi la cote maxime şi sper ca şi precizia noastră să fie la fel. Nu vreau să fim dominaţi de ură, fiindcă dacă urâm nu avem timp să construim. Trebuie să fim concentraţi ca şi cum ar fi ultimul joc din cariera noastră. Pregătim jocul cu responsabilitate, trebuie să avem o prestaţie solidă şi să câştigăm".

Mulțescu a câștigat de numai 4 ori contra roș-albaștrilor, în 19 întâlniri, și are numai cuvinte de laudă pentru rivala de mâine seară: " Steaua are jucători extrem de valoroși, care pot decide jocul și în atac, și în apărare. Spun asta chiar dacă în primele două meciuri din acest an n-a reușit să se impună.

Totuși, a avut o mulțime de ocazii, putea lejer să câștige și la Cluj, și cu Voluntari. Plaja de la agonie la extaz, de la sublim la ridicol și de la victorie la înfrângere e foarte mică. Reghe are multe soluții la dispoziție. Poate nu au excelat unele piese în angrenaj, dar în orice moment poate să dezvolte un joc solid".

"Chiar nu doresc să-mi mai amintesc cum ne-a bătut Steaua în tur, dintr-un penalty care n-a fost. Vreau victoria în principal pentru a ne asigura prezența în play-off"
Gigi Mulțescu, antrenor CSU Craiova

"La Botoșani am pierdut în niște condiții speciale. Mă refer la teren, la gerul cumplit, însă n-aș mai insista pe acel joc. Important e acum să batem Steaua!"
Gigi Mulțescu, antrenor CSU Craiova

"Craiova are nişte suporteri minunaţi, sper să vină cât mai mulţi să ne sprijine. Îmi doresc foarte mult să aducem un trofeu în oraşul acesta care pune atât de multă pasiune pentru fotbal"
Pedro Mingote, portar CSU Craiova

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cobra_z
cobra_z  •  17 Februarie 2017, 09:59

gsp =singurul ziar care mai foloseste cuvantul steaua in loc de fcsb si care nu vrea sa spuna si de ce :)))

ray51
ray51  •  17 Februarie 2017, 09:15

Daca reusiti sa-l anihilati pe Denis, meciul e ca si castigat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează