FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mureșan a făcut spectacol în direct la TV: "Îl luăm și pe Patzaichin" » Adâncește misterul: "S-a întâmplat ceva extrafotbalistic în Luxemburg" + e acid cu Stanciu

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2018 20:28

Obișnuit drept un tip sobru, Iuliu Mureșan a avut câteva reacții amuzante în timpul intervenției sale televizate de astăzi. Oficialul lui CFR a abordat subiectul numelor vehiculate că ar ajunge în conducere și pe bancă în perioada următoare. 

"Nu pot să confirm nimic deocamdată. Nu s-a întâmplat nimic. Nu știu cine e la Cluj, hotelul de care s-a vorbit e cel mai mare din oraș și stau mulți acolo, nu e nici o problemă. Pot fi și antrenori, hotelul are sute de camere. Daniel Stanciu e în Cluj, la același hotel, de vreo două săptămâni. Mai sunt niște camere libere, mai e loc să mai vină oameni. Proprietarii se bucură să aibă un grad de ocupare cât mai mare.

Am pregătit o porțiune de Someș deja pentru canotaj (n.r. după ce s-a scris că în conducerea clujenilor vine și Herminio Menéndez, un fost canotor spaniol de 64 de ani). Putem să-l luăm și pe Ivan Patzaichin, care a fost și mai mare. Eu am dezavantajul că n-am făcut niciodată canotaj, e un punct slab pentru mine.

Eu am mai spus că suntem cam mulți pe la birouri și s-a supărat lumea pe mine. După aia ne-am mai rărit", a declarat Iuliu Mureșan, la TV Digi Sport. 

...despre o posibilă destituire a lui de la CFR: "Acolo, sus, e o persoană care a dat foarte mulți bani și are dreptul să-și pună întrebări, să ia măsuri după ce am ratat rușinos calificarea. Ne asumăm asta, îmi asum și eu. De aici se pot face multe speculații. Poate și eu mă simt într-un fel în pericol. Poziția mea e grea, mulți tânjesc la ea, dar e multă răspundere". 

...despre situația lui Conceicao: "Nu știu ce să zic de o schimbare de antrenor. Aș zice mai mult că nu se va petrece. Există și o parte de da, ca întotdeauna când lucrurile nu merg bine. Ne mai certăm, mai găsim vinovați, inclusiv pe noi. Important e să ne gândim bine, să nu ne pripim. S-a întâmplat ceva în Luxemburg, dar nu pot să discut. Mai mult extrafotbalistic, care a afectat jucătorii și vestiarul. Sunt niște probleme la nivel de club, de vestiar, cam aici sunt problemele. Dar trecem repede peste ele. Miercuri la 16:30 se reunește lotul, iar la 17:30 va fi antrenamentul condus de Conceicao". 

"Am văzut ce a spus Camora. El a vrut să spună că Dumnezeu nu ne-a mai ajutat pentru că s-au făcut niște greșeli. Fotbalul e un sport de echipă. Când mai apar probleme, dacă nu le rezolvi repede, nu mai funcționează mecanismul"
Iuliu Mureșan despre declarațiile căpitanului Mario Camora

"O echipă nu se poate prezenta cum se prezintă CFR la ora actuală după ce campionatul trecut a fost cu totul altfel. Nu se poate să fie căderea asta, e ceva. Oricât ai vrea, nu poți să înțelegi"
Ion Crăciunescu

Vezi și : FOTO Noi mutări la CFR Cluj » A fost văzut în oraș și ar putea veni la echipă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
andrei.f
andrei.f  •  04 Septembrie 2018, 12:05

Când te elimină o echipă din Luxemburg cu valoarea lotului sub 4 milioane euroi, nu este ceva extrafotbalistic. Este ceva extraterestru !

1049998808413764
Nicolae Tudosie  •  04 Septembrie 2018, 11:21

Rade ***, dar nu e rasul lui. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daniaania
daniaania  •  04 Septembrie 2018, 10:40

Muresan este si el vinovat, si-a dorit sa fie din nou la butoane chiar cu esecul echipei in EL. Jucatorii sunt la mijloc si sunt satui, cred. Daca nu vine cineva profesionist la conducere si pe banca CFR -lui putem intra in faliment.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează