FOTBAL  »  Superliga  »  SCHIMBĂRI

Mutările pregătite în final de 2019: Gigi Becali s-ar fi implicat direct!

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 22:03

LIGA 1 // Ultima etapă din 2019 a adus două plecări importante la echipele din prima ligă. Eugen Neagoe și-a dat demisia de la Hermannstadt, la fel cum a procedat și Mihai Teja, tehnicianul care începuse sezonul pe banca lui Poli Iași. 

Oficialii lui Poli Iași au creionat deja lista de posibili antrenori. Potrivit informațiilor GSP.RO, ieșenii au pe listă 5 tehnicieni: Gigi Mulțescu, Cristiano Bergodi, Vasile Miriuță, Claudiu Niculescu și Mircea Rednic. Ultimul are cele mai mici șanse, fiind un antrenor foarte scump. 

Bergodi, spre Hermannstadt. Teja, la Voluntari?

Pe numele lui Bergodi, în prezent la FC Voluntari, au apărut însă și alte posibile destinații. Potrivit ProSport, italianul ar fi pe lista celor de la Hermannstadt. Bergodi, un alt antrenor care e la un pas să fie demis, s-ar lupta pentru post cu Vasile Miriuță, ultima oară în Ungaria, la Kisvarda. 

Aceeași sursă notează că Mihai Teja, proaspăt plecat de la Poli Iași, ar putea ajunge la FC Voluntari, club unde ar fi fost recomandat chiar de către Gigi Becali. 

Vezi și: 

VIDEO TOP 10 cele mai spectaculoase momente la GSP Live 2019: de la Ilie Stan, „care se iubea nebunește cu Elena Udrea”, și până la declarațiile explozive ale Aneimaria Prodan: „Nu amesteci fotbalul cu culcatul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
johnwick
johnwick  •  24 Decembrie 2019, 00:07

Miriuta e ca si venit la H'stadt

Vezi toate comentariile (1)
Comentează