FOTBAL  »  LIGA 1  »  INTERVIU

Mutu a ales cel mai mare fotbalist din toate timpurile și nu e vorba de Hagi: "A inventat fotbalul spectacol"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iulie 2015 17:50

Adrian Mutu, 36 de ani, și-a exprimat părerea în ceea ce privește cel mai bun fotbalist din toate timpurile și l-a numit pe Nicolae Dobrin, însă nu i-a uitat nici pe Balaci, Ozon sau Dumitrache.

"Nu fac ierarhii, aș fi subiectiv! Cel mai aproape de sufletul meu a fost, făra doar și poate, Nicolae Dobrin. A fost maestrul meu, s-a născut, ca și mine, la Călinești, și a trăit pentru fotbal. Cu toate astea îmi este destul de greu să-l pun în fata lui Balaci, Ozon, a lui Hagi, ori a lui Dumitrache!

Pentru mine fiecare timp își are vedetele sale! De pildă, de multe ori citeam în ziare: "Naționala lui Mutu și a lui Chivu…", asta în vreme ce Cosmin Contra era desemnat cel mai bun fundaș dreapta din lume, performanță greu de atins… Cel mai adesea ierarhiile sînt nedrepte, de asta mă abțin să le fac!

Sînt român! Drept urmare, îl voi desemna pe Nicolae Dobrin cel mai bun fotbalist din istoria fotbalului. Și nu o fac gratuit, ci pentru simplu fapt că a inventat "fotbalul spectacol" cu vreo 30 de ani înaintea lui Ronaldinho", a spus Mutu într-un interviu pentru blogul lui Costin Deșliu.

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (30)
833608293401808
Onel Iordache  •  29 Iulie 2015, 08:18

Mutu dupa parerea mea ar putea sa faca un clasament al celori mai drogati sau betivi fotbalisti al tuturor timpurilori

us27mereuspueriori
us27mereuspueriori  •  29 Iulie 2015, 08:08

Tanase putea fi cel mai mare dar a avut ghinion .

valiro
valiro  •  29 Iulie 2015, 08:05

Dobrin a fost de departe cel mai spectaculos. Lui ii ardea sa-i dea craci lui Kempes, spre deliciul tribunelor. Avea si o vorba, " fac figuri cu mingea, ca de-aia au platit oamenii bilet, sa aiba ce vedea, daca vroiau sa vada alergare, mergeau la atletism". Hagi, Balaci, Mutu si multi altii stiau si ei, doar ca nu faceau in meciurile oficiale. In concluzie, cel mai bun jucator e ala care a obtinut cei mai multi lauri. Nu vreau sa nu amintesc de Marcel Raducanu, ala daca ramanea in tara, il depasea pe Dobrin. S-a dus la nemti, aia ii taiau salariul daca dribla in plus...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează