FOTBAL  »  Superliga  »  TÂRGU MUREȘ - BOTOȘANI 1-0

Mutu se felicită pentru deciziile luate: "În seara asta era important ca Mutu să joace în play-off, nu în play-out" ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2016 23:26

Adrian Mutu e fericit după victoria celor de la ASA Târgu Mureș în fața lui FC Botoșani. Acest succes le-a asigurat locul 6 ardelenilor, care vor juca în play-off. 

"Pot să spun că de pe bancă e și mai greu. O zic după tot ce s-a întâmplat. Ce mă bucură e că am văzut o echipă cu atitudine, o echipă care s-a luptat pentru fiecare minge. Îi felicit pe băieți.

L-am ajutat pe Carol Fekete, nu sunt antrenor, nu e meritul meu, ci al băieților. Eu m-am antrenat separat săptămâna asta parțial, ca să zic așa.

Nu am putut să o fac la 100% și am decis să nu intru în teren. În seara asta era important ca echipa să intre în play-off, ca Mutu să joace în play-off, nu în play-out.

Studiez ca să devin antrenor, dar mai am multe de învățat. Sper ca într-o zi să fiu antrenor. Mai întâi să-mi iau licența, apoi voi vedea dacă sunt capabil să fiu un antrenor bun. Dacă nu, o să-mi văd de treaba mea.

Cred că Steaua, după înfrângerea cu Voluntari, era greu să mai piardă încă un meci. Au un blazon de respectat și au anumite obiective în acest sezon.

Rămân aceleași echipe favorite la titlu. Steaua și Astra au un plus față de celelalte. Acum se joacă diferit. Rămân cele mai bune echipe din acest campionat", a zis Mutu la Digi. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
cleo25
cleo25  •  28 Februarie 2016, 16:01
Postat de deny74 pe 28 Februarie 2016, 06:01

Bravo Mutule ti-a iesit.Acum hai in club sa bem,sa ne dam cu praf pe la nas si pe dinti,iar la plecare bineinteles ca batem chelnerii

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  28 Februarie 2016, 14:53

hahaha, mutu a confirmat, e mai bun pe banca !

daniel.soare
daniel.soare  •  28 Februarie 2016, 08:21

a facut mutu a dres mutu de sta scriu si cu miniscule mutu.....chiar nu ve este rusine s al ridicati in slavi atat?ce a facut mutu,a?l a dat afara pe Grig acum plateste pe la ziaristi sa scrie bine despre el, k poate il ia nea Puiu la Euro....chiar nu i este rusine?voua nu va este rusine?de cel putin 6-7 ani e diesel rau si toti vb de el k e nerefacut complet,ca nu a ajuns la 100 % cu pregatirea si el calca pe cadavre, jigneste etc dar in lumea asta totul se plateste si roata se invarte mereu.***.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează