FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Nae Constantin a izbucnit în plâns după victoria obținută de Petrolul cu FC Argeș

Nae Constantin, antrenor Petrolul
Nae Constantin, antrenor Petrolul

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2022 14:28 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 14:50

Nae Constantin, antrenorul Petrolului, a declarat că a izbucnit în lacrimi în vestiar, după victoria cu FC Argeș, scor 2-0.

Tehnicianul a fost afectat după „cazul Gabi Tamaș”. Nae Constantin a fost cel care a făcut înregistrarea cu stoperul care înjura suporterii, apoi a recunoscut totul în cadrul unei conferințe de presă.

George Țucudean, povestea nespusă a retragerii premature din fotbal: „Maică-mea era bolnavă de cancer, țineam totul în mine. A fost pe fond emoțional, din cauza stresului”
GSP LIVE
George Țucudean, povestea nespusă a retragerii premature din fotbal: „Maică-mea era bolnavă de cancer, țineam totul în mine. A fost pe fond emoțional, din cauza stresului”

Nea Constantin a plâns la vestiare după Petrolul - FC Argeș 2-0

„Am plâns, da, n-am lăcrimat. E adevărat. Am mai spus că sunt un plângăcios. A fost o tensiune destul de mare în perioada asta și așa am simțit eu să mă descarc în momentul ăla.

Am preferat să o fac singur în vestiar pentru că erau 10.000 de fani pe stadion și n-aș fi vrut să mă vadă plângând.

A fost un plâns și de bucurie, nu neapărat de tristețe. Nu plâng la comandă, e în funcție de ce simt, iar asta am simțit la momentul ăla”, a declarat Nae Constantin în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari.

Nae Constantin a spus tot din vestiar în „scandalul Tamaș”: „Eu am făcut înregistrarea și am dat-o mai departe!”

Citește și alte știri din Liga 1:

Două episoade șocante de culise în arbitrajul românesc! Adrian Cojocaru are suspiciuni că, la UTA - FCSB, unii jucători și-au dorit eliminarea! + Ce mesaj a primit Istvan Kovacs în cască din camera VAR la Rapid - Farul

Alexandru Albu, de la Rapid, a stat de vorbă cu GSP: „Dacă nu ieșea cu fotbalul, m-aș fi făcut bucătar” + În ce mod se aseamănă cu Benzema

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează