FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Fotbalistul disputat de România și Ungaria a plecat din Liga 1: „Nu mai face parte din lotul nostru”

Nandor Tamas, într-o partidă Viitorul - Sepsi
Nandor Tamas, într-o partidă Viitorul - Sepsi

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 15:33 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 15:54

Nandor Tamas nu mai face parte din lotul echipei Sepsi OSK. Atacantul de 21 de ani se întoarce la Academia Puskás, de unde a fost împrumutat în iarna anului trecut la Sfântu Gheorghe. 

În tricoul lui Sepsi, Nandor Tamas a bifat 1 gol și o pasă de gol în 15 partide oficiale, un randament mult sub cel pe care-l avea în Ungaria. La Akademia Puskas, Nandor Tamas a contabilizat 7 goluri și 3 assist-uri în 30 de partide.

De asemenea, Sepsi OSK a ajuns la un acord cu formaţia Gaz Metan Mediaș pentru împrumutul jucătorului Tsvetelin Chunchukov. Astfel, atacantul de 27 de ani va evolua până la finalul acestui sezon la Mediaș, a anunțat clubul covăsnean. 

„Dacă îți vine convocare de la naționala României, o accepți?” » Răspunsul dat de Nandor Tamas

În luna februarie a anului trecut, Nandor Tamas a vorbit despre posibilitatea de a evolua pentru reprezentativele României.

Atunci, clubul de care aparține, Akademia Puskas, a refuzat să îl lase pe Nandor Tamas la echipele naționale ale României. Maghiarii spuneau că vor să obțină acceptul FIFA pentru a-l face eligibil pentru reprezentativa Ungariei.

„Eu vreau să mă concentrez la fotbal, să-mi fac treaba pe teren. Dacă o să vinăo convocare din partea României, o să mă gândesc la acest lucru, eu nu am spus vreodată «nu» României. M-am născut în România, dar acasă noi vorbim mereu limba maghiară. Decizia o voi lua când o să vină o convocare. 

Cei de la Akademia Puskas mi-au transmis când eram acolo că ei preferă să joc la naționala Ungariei”, a declarat Nandor Tamas, în februarie 2021. 

Citește și alte știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Probleme mari la un club din Liga 1 » Încă un jucător a „rupt” contractul: „Sper să am șansa să joc la un club care nu pune oamenii în situații disperate”

De luni, FCSB se închide în bază » Ce îi așteaptă pe jucătorii lui Toni Petrea

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  09 Ianuarie 2022, 18:58
Postat de paolo19 pe 09 Ianuarie 2022, 17:01

Ai vorbit (scris) ca un *** adevărat...

Vorbesti ca un aspirant la cioban

brotberuf
brotberuf  •  09 Ianuarie 2022, 18:03

Onoare lui pentru ce a declarat vizavi de tara lui natala si etnie. Nu s-a jucat cu cuvintele. Daca Romania era Spania la nivel de nationale, raspunsul lui ar fi fost fara echivoc.

firaldo
firaldo  •  09 Ianuarie 2022, 17:04

Disputat?:)))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează