FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL 4-1

EXCLUSIV „Avea rol de mătură, un simplu obiect într-o casă!” » Narcis Drejan, opinie drastică față de Leo Strizu: „N-ai cum să accepți! Comparați cu Toni Petrea”

Leo Strizu +32   FOTO
Leo Strizu

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2023 09:12 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 13:11

Narcis Drejan, jurnalist Sport Total FM și editorialist al Gazetei Sporturilor, a comentat la GSP Live ultimele evenimente petrecute la FCSB, unde Leo Strizu și-a anunțat demisia din funcția de antrenor principal, sătul de umilințele la care era supus în vestiar.

PROMO » Vrei să retrăiești istoria pe 7 mai, la Sevilla? Înscrie-te ACUM într-o experiență extraordinară, alături de Gabi Balint

Narcis Drejan îl taxează pe Strizu pentru modul în care a acceptat să se înjosească, acceptând fără să clipească fiecare ordin dictat de patron.

Marea COMEDIE cu Leo Strizu la FCSB: „Bre, e Billel, nu e Mirel!”
FCSB
Marea COMEDIE cu Leo Strizu la FCSB: „Bre, e Billel, nu e Mirel!”

Narcis Drejan: „E dificil să ai rol de mătură, să fii un obiect într-o casă”

„Culmea, s-a întâmplat [demisia] într-o seară în care echipa chiar a jucat fotbal. Cred că e dificil și pentru el. Gândește-te că te-ar pune soția să fii mătură în casă, iar tu nu mai ai voie să faci nimic altceva decât să fii obiect în casa aia. Totuși, n-ai accepta, n-ai cum.

Și tu, Strizu, care ai jucat fotbal, ai antreant cât de cât, ai fost în preajma lui Pițurcă, în preajma Stelei, văzând că nu ești luat în cantonament și n-ai decât rol de mătură...?! El chiar stătea mătură! Era mătura aia din spatele ușii care nu era niciodată folosită. Rolul lui era să vorbească cu presa, atât. 

Și era din ce în ce mai pierdut și în fața presei. Era genul de om care încerca să nu supere pe absolut nimeni și spunea platitudini de genul: «I-am simțit pe băieți!»., «Am simțit că Edjouma o să înscrie». El avea niște fraze pe care le tot repeta, atât. Nu avea nimic altceva!”, a spus Drejan, în emisiunea moderată de Alberto Boțoghină. 

Drejan, despre postura lui Leo Strizu la FCSB: „Mi se pare incredibil să n-ai personalitate!”

Drejan a continuat: „Mi se pare incredibil să n-ai pic de personalitate. La Toni Petrea se vedea altceva, știa ce să spună, conducea antrenamentele. Părea că el face schimbările. 

Cred că dacă-l luai pe Șut și-l băgai în poartă, Toni Petrea știa cum să explice schimbarea. (...) Dar Leo Strizu pocea numele jucătorilor...e posibil să creadă că pe Mihai Stoica îl cheamă MM Stoica.

+28 FOTO

La FCSB continuă comedia!

Harababura de pe banca FCSB-ului va căpăta noi dimensiuni după meciul de aseară, după ce Leo Strizu şi-a dat demisia!

Leo Strizu, antrenorul principal din acte şi singurul din club care are licenţa PRO, a anunţat că va părăsi clubul! „Nu știu dacă o să mai vedeți tableta și la următoarele jocuri. Acesta este ultimul meci în care voi colabora cu FCSB. Am avut motive personale pentru a lua această decizie. Vali Argăseală va avea demisia mea pe birou! Nu se pune problema să nu ajut clubul”, a spus tehnicianul de 55 de ani.

Nu știa numele jucătorilor de la FCSB!

Leo Strizu, 55 de ani, și-a dat demisia din postura de antrenor în acte la FCSB. El a ajuns în situații de comedie: neimplicat în nimic, nici măcar nu cunoștea numele jucătorilor pe care, teoretic, îi conducea.

Leo Strizu era antrenorul principal din acte, dar el nu știa numele secunzilor săi atunci când a fost angajat și nu i-a fost ușor nici să învețe numele fotbaliștilor pe care-i avea, teoretic, sub comandă. 

Surse din club povestesc că Strizu a încercat să-i transmită indicații lui Omrani în timpul unui meci: „Leo tot țipa: «Mirele! Mirele!». Omrani nu reacționa, normal! I-a strigat cineva de pe bancă: «Bre, vezi că-l cheamă Billel, nu Mirel!»”.

VIDEO Leo Strizu anunță că și-a dat demisia de la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Prima variantă de antrenor pentru FCSB » La cine poate apela Becali după demisia lui Strizu

Marea COMEDIE cu Leo Strizu la FCSB: „Bre, e Billel, nu e Mirel!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
sadiq
sadiq  •  03 Martie 2023, 23:03

Fotbalul romanesc este atat de slab incat o echipa de amatori, un club de amatori FCSB are sanse sa castige titlul. Tin cu ei dar sa nu pui un antreor cum trebuie si sa pui amatori ca Pintilii e incredibil. Antreorul trebuie sa aiba scoala la zi( licenta PRO) , cum sa pui pe unul ca stie el sa vb cu jucatorii. Daca era bun, Pintilii avea licente , facea o scoala. Ne facem de ras in Europa si in lume. Oricum eram.

Moshu
Moshu  •  03 Martie 2023, 20:59

drejan si botoghina si-au gasit,cred ei, de cine sa rida...mai penibili de atit se poate ??

inshallah
inshallah  •  03 Martie 2023, 14:38

Just. Strizu, matura ce strangea pe dr.jean asta

Vezi toate comentariile (14)
Comentează