FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - UNIREA URZICENI 1-2

Narcis Răducan: "Ne-am nimerit să fim mulţi stelişti la Unirea, dar asta nu înseamnă nimic" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2009 00:00

Narcis Răducan, directorul sportiv al Unirii Urziceni, recunoaşte că la echipa sa sînt mulţi stelişti, dar asta nu înseamnă că ei se vor da la o parte în meciul cu Steaua.

"Ne-am nimerit să fim mulţi stelişti la Unirea, dar asta nu înseamnă nimic. Datoria domnului Bucşaru la Gigi Becali nu are legătură cu meciul. El chiar a spus că nu va exista, indiferent de situaţie, echipa va juca mereu pe teren", a spus Narcis Răducan la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  02 Iunie 2009, 12:00

Unirea merita sa castige campionatul. Daca e sa te iei dupa clasament vezi ca Unirea are cele mai multe victorii, cele mai putine infrangeri, cel mai bun golaveraj, are cea mai buna aparare (cele mai putine goluri primite si este (doar) pe locul 3 la goluri marcate. Personal cred ca e suficient.

 •  02 Iunie 2009, 09:05

Sper sa nu dezamagiti atata lume care acum va simpatizeaza si in afara de stelisti nebecalieni sa fiti si oameni de caracter si sa jucati corect pana la capat BRAVO UNIREA !!!!!!!!!!!!!!!!

 •  02 Iunie 2009, 00:25

un egal ar putea ajunge fie Urziceniului fie Stelei..Unirea are deja 8 puncte de avantaj asupra Timisoarei, deci daca egaleaza, chiar daca TAS decide sa'i restituie punctele Timisoarei si aceasta castiga in ultima etapa, ar ajunge amandoua la 70 de puncte..in cazul asta Urziceniul ar fi campioana pt ca are avantajul meciurilor directe..in cazul Stelei, Rapid si Vaslui trebuie sa faca maxim 1 punct :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează