FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mititelu stârnește furia rivalilor: „Neagoe a vrut să vină la noi!”

Eugen Neagoe este alesul lui Mihai Rotaru pentru banca Universității Craiova. Adrian Mititelu îl înțeapă pe „Geană” și susține că antrenorul lui U Cluj și-a dorit recent să ajungă la FCU Craiova.
Eugen Neagoe este alesul lui Mihai Rotaru pentru banca Universității Craiova. Adrian Mititelu îl înțeapă pe „Geană” și susține că antrenorul lui U Cluj și-a dorit recent să ajungă la FCU Craiova.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2022 17:50 / Actualizat sambata, 24 decembrie 2022 18:57

Eugen Neagoe este alesul lui Mihai Rotaru pentru banca Universității Craiova. Adrian Mititelu îl înțeapă pe „Geană” și susține că antrenorul lui U Cluj și-a dorit recent să ajungă la FCU Craiova.

„Am văzut că Eugen Neagoe a zis că se întoarce, că a jucat la ei, că a făcut… La niște prieteni de-ai mei le spunea că a jucat la noi. Acum, văd că a jucat la CSU. A jucat la primii la care se duce. 

Dacă îl angajam la noi, spunea că a jucat la noi. Dacă se duce la CSU, spune că a jucat la ei. E hazliu, pentru că noi avem niște prieteni comuni și el și-a dorit foarte mult să vină la noi în perioada asta. La un moment dat am vrut să-l pun, dar nu a fost să fie”, a declarat Mititelu, în urmă cu 9 zile, potrivit Fanatik.

Gnohere, ofertat din România: „M-au sunat. Un singur lucru e sigur”
MERCATO
Gnohere, ofertat din România: „M-au sunat. Un singur lucru e sigur”

Eugen Neagoe a început treaba la Universitatea Craiova

Contractul lui Neagoe cu U Cluj nu prevede o clauză de reziliere, iar clujenii au cerut aproximativ 8.000 de euro, jumătate din suma încasată de antrenor în mandatul început în august 2022.

Neagoe și șefii lui U Cluj ar fi ajuns la un acord și deja ar fi vorbit cu Mihai Rotaru, finanțatorul CSU Craiova, despre viitorul echipei.

Astfel, Neagoe i-ar fi transmis lui Rotaru că vrea 3 transferuri în această iarnă. Antrenorul nu ar fi cerut vrejucător anume, ci doar a spus posturile pe care vrea să le întărească: un fundaș, un mijlocaș și un atacant, potrivit digisport.ro.

Eugen Neagoe va lucra din nou în Bănie

Neagoe, doljean, are o relație îndelungată cu fotbalul craiovean. Ca antrenor, a pregătit-o pe FC Universitatea Craiova, echipa dezafiliată, pentru scurt timp, în 2005, apoi în perioada 2010 - 2011, a fostul „secundul” lui Victor Pițurcă.

Cele mai recente mandate de antrenor înainte să o preia pe CSU le-a avut la U Cluj, Astra Giurgiu (noiembrie 2020 - mai 2021) și Hermannstadt (octombrie - decembrie 2019). Nu are niciun trofeu în palmares ca antrenor.

Ca jucător, a avut două „mandate” la Universitatea Craiova, unul între 1986 și 1993, al doilea în anii 1999-2000.

VIDEO. Răzvan Burleanu, laude pentru Mihai Rotaru: „E ceva total diferit”

Dezvăluiri incredibile despre obiceiul unui patron milionar din Liga 1: „Era degradant!” + „Noi, jucătorii, făceam chetă și plăteam”

Se mai face transferul dorit de FCSB? Care este situația negocierilor purtate de Becali: „Aștept să-mi zică impresarul ceva. Eu zic da, vreau să-l las la FCSB”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
dandana
dandana  •  27 Decembrie 2022, 09:56
Postat de george.br pe 25 Decembrie 2022, 19:43

... o echipa care A IMPRUMUTAT numele asta. Este altceva!

Este echipa care a continuat proiectul în timp ce mititelu o desființa. Serios câtă prostie ai în capul ăla? Ai tărâțe în loc de creier. Gata frate cu cine este Craiova, una se numește asa și rămâne legal. Deci legal cei care au preluat Craiova nu au greșit, doar au redat fotbalul Olteniei când altul era pe distrugere. Nu vedeți ca asta dacă-l băgați în seamă distruge fotbalul în Craiova. Universitatea Craiova nu a împrumutat și-l avea. Doar mititelu a deținut un brand, dar l-a pierdut legal prin măgăriile care le-a făcut. Băieți care spuneau ca nu își luau salari, patroni care luau și din bani din club dați de televiziuni sa își hrănească familia intrând în gaura, vânzând jucători când era sub sechestru. Treziți-vă la dracu ca mâine plângeți din nou. Este grav când te bazezi pe un pământ sa ți o echipa, dacă nu ai afaceri este nasol. Poți falimenta oricând, nu vin cumpărători de pământ mereu, și doar când au nevoie

fratilitau
fratilitau  •  25 Decembrie 2022, 22:10
Postat de legio.sud pe 24 Decembrie 2022, 21:11

Păcălicii sistemului - mititelu și ai lui …

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george.br
george.br  •  25 Decembrie 2022, 19:43
Postat de suporterucv pe 25 Decembrie 2022, 13:24

Neagoe a jucat la o echipa care se numea Univ Craiova. Acum va antrena o echipă care se numeste la fel. Care e problema mititelului ???

... o echipa care A IMPRUMUTAT numele asta. Este altceva!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează