FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță a luat atitudine! Mesajul categoric transmis lui Rednic: "Doar așa vin jucători"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 17:59

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a promis că echipa va fi întărită cu mai mulți jucători în perioada următoare pentru a crește șansele echipei de a prinde play-off-ul.

Totuși, "Puriul" a primit și un avertisment din partea patronului Ionuț Negoiță:

"Avem un lot prea stufos, plătesc 27 de fotbalişti. Aduci pe cineva doar dacă reziliezi contractele celor pe care nu îi mai vrei", i-ar fi transmis Negoiță lui Rednic, potrivit TV Telekom Sport.

Până acum, Dinamo s-a despărțit de atacantul Danijel Subotic, căruia i-a fost reziliat contractul în urmă cu o săptămână. GSP.ro a alcătuit o listă de 9 jucători care ar urma să părsească echipa în perioada următoare (detalii, aici).

Vezi și: Previziune horror: "Rednic retrogradează cu actualul lot!" + Negoiță, atacat: "Nu se pricepe la fotbal"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
177175302708337
Mihai Savin  •  02 Noiembrie 2018, 11:46

Parcă Negoiță voia să vândă echipa? Nici la asta nu se pricepe? A convertit o echipă de istorie la una politică. A mințit c-o vinde ca să potolească valul nemulțumirii când a jucat în play-out, acum încearcă ameliorări prin imaginea lui Rednic...La istorie se face transfuzie politică încercând să se micșoreze spațiul de vedere al realității distrugătoare. Așadar Negoiță pleacă-ne, nu mai naște tertipuri uscate de apă!

agentul0007
agentul0007  •  01 Noiembrie 2018, 23:36

Negoita trebuie sa bage ceva bani daca vrea sa faca o echipă bunicică.

agentul0007
agentul0007  •  01 Noiembrie 2018, 23:33

Clar acest sezon este ratat . Rednic si conducerea trebuie să dea afară jucătorii slabi chiar si 10 -15 jucatori si sa aduca altii care sa joace bine. Exemplul de anul trecut este sepsi . Schimbat tot lotul daca este nevoie

Vezi toate comentariile (14)
Comentează