LIGA 1    •   VOLUNTARI

Nepotism la baraj » Mutu a ales să trăiască periculos, desemnându-l pe fiul directorului general al clubului să execute un penalty decisiv

Captura Telekom Sport

Captura Telekom Sport

Miercuri, 13 Iunie

FC Voluntari a câștigat până la urmă meciul de baraj cu Chindia. A fost 1-1 la finalul celor două manșe, însă ilfovenii s-au impus la penalty-uri, scor 3-0.Tânărul Mircea Leasă (18 ani) a marcat golul decisiv pentru Voluntari, devenind eroul formației care s-a salvat pentru a doua oară în 3 ani la baraj.

Decizia lui Mutu de a-l trimite pe Leasă să execute este cel puțin ciudată. Fiul directorului general al clubului, Dan Leasă, este unul dintre cei mai nexperimentați jucători din lot.

379 de minuteîn 6 meciuri a jucat Mircea Leasă în acest sezon

Înaintea lui Leasă pentru Voluntari executaseră Florin Cernat, Laurențiu Marinescu și Alexandru Răuță, trei dintre cei mai experimentați jucători. Primii doi au marcat, pe când ultimul a ratat.

Ivanovici, Novac, Bucurică sau Voicu ar fi fost variante mai așteptate. Unul dintre ei e foarte posibil să fi fost ales ca ultim executant, dar ar mai fi rămas 3 variante. 

Comentarii (5 ) Adaugă comentariu

fcsbist.de.mic  •  14 Iunie 2018, 05:44

S-a conformat Mutulica. E candidatul perfect sa-l inlocuiasca pe Dica la FCSB

romeverest  •  13 Iunie 2018, 22:10

O aberatie !! Tanarul a executat perfect si a adus victoria echipei sale !! In rest, doar speculatii ale ziaristilor facuti la apelul de seara !!

Marius Cezar  •  13 Iunie 2018, 21:35

***

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase