FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nicolae Badea despre lista lui Bonetti: "Unii de la club n-au înţeles scopul întîlnirii şi au interpretat subiectiv!"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 07 iunie 2012 13:14

Ieri, la sediul clubului din Ştefan cel Mare a avut loc o şedinţă extraordinară în care s-a discutat despre eventualele plecări şi veniri. La discuţie au participat administratorul delegat Cornel Dinu, directorul sportiv Constantin Dănilescu, şeful Centrului de Copii şi Juniori, Ion Moldovan, antrenorul Dario Bonetti şi secundul acestuia, Bebe Alexe.

Nicolae Badea a precizat azi că numele celor opt jucători de care Bonetti ar vrea să scape au apărut în presa de azi în urma unei confuzii a unora dintre cei care au participat la şedinţă.

"A fost vorba doar de o evaluare colectivă despre eventuale transferuri la Dinamo, jucători români şi străini, în ideea de a aduce un plus de calitate certă la nivelul lotului de jucători. Am luat în discuţie şi situaţia jucătorilor aflaţi în ultimul an de contract. Antrenorul s-a interesat dacă există jucători care au primit interes de transfer din partea altor cluburi pentru a lua în calcul o asemenea situaţie pe viitor.

În nici un caz componenţa celor care au fost prezenţi nu putea pune în discuţie plecarea vreunui jucător, deoarece nu intră în competenţa lor, aceste lucruri se decid doar în cadrul Consiliului de Administraţie. Probabil că unii dintre participanţi nu au înţeles scopul întîlnirii şi s-au rezumat la o interpretare subiectivă a discuţiei. Din ce ştiu eu, am ţinut ca analiza celor prezenţi să nu se limiteze la doar un sezon, ci pe termen mai lung, 2-3 ani şi, probabil, evaluînd pe o perioadă îndelungată, au apărut criterii legate de vîrsta unor jucători şi nevoia de soluţii", a declarat Nicolae Badea pentru GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
aldo_m
aldo_m  •  07 Iunie 2012, 21:38

danciu UN IMBARLIGATOR ,UN BAGATOR DE STRAMBE care degeaba are o varsta ca n-are creier

dreamer123
dreamer123  •  07 Iunie 2012, 17:55

afara cu mizeriile clanului f.ecali

andrei_30
andrei_30  •  07 Iunie 2012, 17:35

Va dca sunt deja vreo 4 articole pe gsp numa despre lista lui Bonetti; daca pana diseara nu aveti macar 10 articole pe tema asta o sa fiu f dezamagit. Eventual mai bagati vreo 5 si despre jucatori la final de contract care sigur vor veni la dinamo.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează