FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

EXCLUSIV Pleacă Nicolae Dică de la Mioveni? „E greu de crezut că rămâne”

Președintele Mioveniului, Dumitru Olteanu, spune că nu s-a discutat deocamdată cu Nicolae Dică despre o eventuală colaborare și-n sezonul viitor.
Foto: Facebook @ CS Mioveni
Președintele Mioveniului, Dumitru Olteanu, spune că nu s-a discutat deocamdată cu Nicolae Dică despre o eventuală colaborare și-n sezonul viitor. Foto: Facebook @ CS Mioveni

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 16:44 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 18:37

Președintele Mioveniului, Dumitru Olteanu, spune că nu s-a discutat deocamdată cu Nicolae Dică despre o eventuală colaborare și-n sezonul viitor. Dar crede că sunt șanse doar în cazul în care antrenorul reușește să evite retrogradarea: „Atunci ne vom așeza la masă și vom discuta”.

Viitorul lui Nicolae Dică la CS Mioveni depinde foarte mult de cum va termina echipa sezonul în curs. 

„Dacă ne salvăm, ne așezăm la masă și discutăm cu Nicolae Dică”

Președintele clubului, Dumitru Olteanu, a declarat pentru GSP.RO că „nu s-a discutat cu antrenorul absolut nimic despre o continuare a colaborării în sezonul viitor. Are contract până-n vară. Dacă ne salvăm, atunci ne vom așeza la masă și vom negocia. Dar e greu de crezut că va rămâne dacă picăm. Este un tehnician talentat și căutat. Sigur are și alte oferte".

Echipa vine după 3 eșecuri consecutive, însă, paradoxal, tocmai ultimul, cel cu Sepsi (1-4), din „sferturile” Cupei României, le-a redat argeșenilor optimismul în bătălia pentru evitarea retrogradării.

„Dacă ar fi să fac o comparație cu meciurile pierdute în campionat, la FCU Craiova și împotriva Chindiei, pot spune că în ambele ne-a lipsit atitudinea arătată la Sfântu Gheorghe, în prima repriză. Păcat de gestul lui Pop. După eliminarea lui, rămasă în inferioritate numerică, fața echipei s-a schimbat", a comentat oficialul argeșean.

Olteanu crede că, în campionat, „trebuie să câștigăm neapărat următoarele două partide. Ar fi foarte important inclusiv pentru moralul jucătorilor. Așa, ne-ar trebui măcar patru victorii în ultimele șapte etape ca să ajungem la baraj. Încă sperăm. Știți cum este, speranța moare ultima".

În 2007 ne-am calificat în semifinalele Cupei României, dar am retrogradat din Liga 1. Acum am fost eliminați în «sferturile» Cupei. Cine știe, poate este un semn.

-Dumitru Olteanu, președinte CS Mioveni

16e locul ocupat de Mioveni în campionat. E la 5 puncte de ultimul loc care asigură prezența la baraj

Ștucan l-a confruntat în direct pe Nicolae Dică: „Înseamnă că ai tu o problemă. În Anglia, e o formă de grobianism”

Citește și: 

Gică Hagi explică unde se va face diferența în Farul - Universitatea Craiova: „Contează foarte mult «tic-tacul», nu «tiki-taka»”

Cristi Balaj începe „meciul” cu FCSB: „E mai bun decât Șut!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  08 Aprilie 2023, 06:27
Postat de elgabri pe 07 Aprilie 2023, 18:29

Dica nu mai are sustinerea Arbitrilor !!

exact.. nu mai are sutinerea ce o are ddb.. faliment ar trebui sa fie la voi.. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  07 Aprilie 2023, 18:29

Dica nu mai are sustinerea Arbitrilor !!

Sarcastique
Sarcastique  •  07 Aprilie 2023, 17:38

asa spuneti cand e dat afara ? ca a plecat ? :))))))) si de la fc fcsb a plecat el , nu ? nu ca l a dat jiji afara . tare va mai place sa i evidentiati "(in bine ) , pe fosti si actuali fcsebisti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează