LIGA 1  ·  FCSB

Nicolae Dică, taxat aspru: "Antrenor făcut la apelul de seară, fără simțul măsurii"

Joi, 10 Mai 2018

Nicolae Dică nu scapă de critici, mai ales după ce FCSB a pierdut poziția de lider în clasamentul Ligii 1 în dauna CFR-ului. Tehnicianul roș-albaștrilor e criticat de Marius Stan, fostul președinte de la Oțelul. 

"Nu compari liga a treia cu Steaua. Şi doi, la Piteşti, Dică a făcut cum a crezut. A promova de la liga a treia la liga a doua e o bagatelă.

Dică, dacă avea puţin simţ al măsurii şi al propriei valori, în primul rând îşi termina şcoala. Eu nu sunt de acord, absolut deloc, cu antrenorii făcuţi la apelul de seară şi promovaţi direct la echipe de Liga 1 fără să-şi facă şcoala.

Acea şcoală, dacă se face unde trebuie, îţi dă multe elemente care te întăresc. Dar aşa, deodată... Vii direct în Liga 1, la Steaua. E pălărie mare! Nu-l judec, mi-e simpatic, probabil va fi antrenor bun", a spus Marius Stan, la TV Telekom Sport.

Nicolae Dică deține în acest moment licența A de antrenor și este cursant la licența PRO. Antrenorul principal al FCSB-ului din acte este Viorel Tănase. 

Citește și:Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
21:45 Fotbal, Serie A

Atalanta - SPAL

Digi 4
Program TV complet

Liga 1