FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică, dat de gol de un fost antrenor al FCSB-ului: "Vă spun sigur" » Dezvăluiri incredibile din vestiar: "Asta îmi cerea Becali"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2018 17:47

Sorin Cârțu dă asigurări că Gigi Becali a dat noul trend din ultimele meciuri ale FCSB, cu două schimbări  făcute la pauză. La startul reprizei secunde de la Iași (0-1), oaspeții l-au introdus pe Teixeira în locul lui Budescu și pe Nedelcu în locul lui Pintilii.

Fost antrenor al roș-albaștrilor în 2011, Sorinaccio mai spune și că Gigi îi cerea pe atunci să nu mai conteze pe Nicolae Dică fotbalistul. 

"Cele două schimbări din minutul 46 sunt ale lui Becali, asta vă spun sigur. Orice antrenor şi-ar dori să-l aibă pe Budescu până la final pe teren, pentru că îţi poate decide meciul oricând, fix cum s-a întâmplat cu Iaşi în meciul tur.

În perioada în care eram eu, vorbeam cu Becali înainte de meci sau după meci. Cele mai multe discuţii le aveam pentru Dică.

Întotdeauna mă întreba de ce joc cu el, îmi zicea să nu-l mai bag, că oricum îl dă afară în vară. Dar îl foloseam, că era important, ţinea echipa”, a recunoscut Cârţu, la ProX.

Citește și:

Ipoteză-șoc după eșecul FCSB de la Iași: "Jucătorii au vrut să-l ardă pe Gigi. Niște coarde" + Reacția lui Becali: "Așa este, 90%"

EXCLUSIV O nouă trădare? Un alt mare dinamovist și-ar dori să lucreze cu Becali: "M-aș duce la Steaua"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
819602521427859
Stancu Florin  •  11 Mai 2018, 09:51
Postat de George Ghinet pe 10 Mai 2018, 22:22

Oameni buni. Ati inebunit? Spuneți ca Dică e antrenor slab. In condițiile în care nu isi face el echipa si nici lotul si e pe locul 2 la 1 punct de marele Petrescu, care si-a facut echipa si transferurile. Cine e mai bun antrenor.

...păi eu zic : Gigi:))4

cristi_oase
cristi_oase  •  11 Mai 2018, 01:18
Postat de tezeu99 pe 10 Mai 2018, 19:29

Domnul Becali e un infractor fara scrupule care a distrus fotbalul romanesc, a influentat selectia la echipa nationala, a slabit si sabotat echipele concurente. Sa nu uitam cand dorea raul Astrei sau al Viitorului pt ca doar el sa incaseze banii din market poll. Acest om este o ***, la fel ca tine, doar ca tu esti un *** amarat. Desfiintarea FC FCSB e singura solutie. Pacat ca ciurli-Burli de la FRF nu are curaj sa dezafilieze clona ilfoveana..

Nea Gigi este un om bun la suflet , a ajutat multa lume nevoiasa .Amintitiva cate case a construit ,la cati oameni le-a dat bani pt operatii cati copii si batrani a ajutat. Vati invatati sa-l batjocoriti ca nu se poarta asa cum credeti voi ca trebuie , dar cand oameni inghetau in case in zapada , va uitati comod la televizor cand nea Gigi le aducea o paine si o cana de ceai fierbinte. Bai *** ai cumparat o paine si 2 felii de salam in fiecare zi sa le dai la amaratii care nu are de niciunele ? Si daca tot va credeti asa dăstepti cum de el reuseste sa castige atat si voi tot niste *** ramaneti. Sa-i dea Dumnezeu sanatate ca de unde face bani mai mananca si amaratiii de la masa lui. Va dati patrioti la si va duceti la mitingurile celor care ne vinde tara si ne alunga la munca prin tari straine sa avem ce sa le punem la copi pe masa ,au murit bunici nostri in razboaie sa apere pamantul asta si voi tot la unu deal nostru sariti la beregata. Nea Gigi are grija de oile lui mai mult decat are grija spitalele de oameni si voi radeti de el .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10202806177991165
George Ghinet  •  10 Mai 2018, 22:22

Oameni buni. Ati inebunit? Spuneți ca Dică e antrenor slab. In condițiile în care nu isi face el echipa si nici lotul si e pe locul 2 la 1 punct de marele Petrescu, care si-a facut echipa si transferurile. Cine e mai bun antrenor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează