FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Nicolo Napoli, optimist înaintea reluării sezonului: „Tragem la Conference League” + Îi cere transferuri lui Mititelu

Articol de - Publicat duminica, 15 ianuarie 2023 14:24 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2023 15:06

Antrenorul celor de la FCU Craiova, Nicolo Napoli (60 de ani), a declarat pentru Gazeta Sporturilor că evoluția echipei sale din primul joc din 2023, amicalul cu CS Mioveni (1-1), disputat sâmbătă, îi dă speranțe într-un rezultat favorabil în meciul de campionat cu UTA, programat duminică, 22 ianuarie, în Bănie. 

Tehnicianul italian întreține visul frumos al fanilor și al patronului Adrian Mititelu ca în vară FCU Craiova să joace în Conference League.

„Sunt mulțumit cum se pregătesc băieții. Îi simt foarte motivați. Vrem să facem un sezon bun, iar la final să ne bucurăm împreună cu suporterii noștri. Tragem să ne calificăm în Conference League. Știm că va fi foarte dificil, dar pentru asta muncim. Băieții vor da totul pe teren. Avem un lot bun.

În play-off este greu să mai ajungem, dar nu imposibil. Sunt multe puncte de recuperat. Patronul vrea să ne clasăm cât mai sus în Liga 1. Putem ajunge în Europa prin Cupa României, mai sunt trei meciuri, sau să câștigăm play-out-ul", a precizat Nicolo Napoli.

Ilegalitate în formă continuată » FRF se ia de Pintilii și Croitoru, dar alți doi tehnicieni cu vechime în Superligă nu ar avea nici ei voie să antreneze
REGULAMENT
Ilegalitate în formă continuată » FRF se ia de Pintilii și Croitoru, dar alți doi tehnicieni cu vechime în Superligă nu ar avea nici ei voie să antreneze

Nicolo Napoli vrea transferuri la FCU Craiova

Fostul fundaș de la Juventus Torino spune că refuzul lui Andre Duarte de a se mai prezenta la antrenamente i-a dereglat puțin planurile defensive și cere întăriri.

„Duarte e un fotbalist bun, dar nu putem aștepta după el, dacă nu mai vrea să joace la noi. Vrea să plece în Polonia, deși mai are contract până în 2024. A venit la Craiova, dar nu s-a antrenat. A zis că e accidentat la gleznă, apoi că are ceva la gambă.

Trebuie să aducem repede un fundaș central. Sunt discuții cu doi jucători din străinătate. Deocamdată, avem trei variante de stoperi, Paramatti, Papadopoulos și Ricardo Grigore, plus Huyghebaert, care poate să joace și el în centru", a explicat Napoli. 

Nicolo Napoli este mulțumit de Mascarenhas

Brazilianul Matheus Mascarenhas (24 de ani), singurul transfer făcut de FCU în această iarnă, a debutat în amicalul de la Mioveni. Fundașul stânga sud-american a jucat toată repriza a doua, în locul lui Huyghebaert.

Napoli e mulțumit de brazilian: „S-a mișcat bine. E bun, știe fotbal. Are un picior stâng bun și un profil de joc mai ofensiv. Mai are nevoie pregătire fizică". Mascarenhas așteaptă cartea verde pentru a fi legitimat de FCU. 

George Ganea și Gabriel Iancu, accidentați, nu au jucat la Mioveni. „Nu au probleme grave, de luni revin la antrenamente”, a precizat Napoli. Ieșit accidentat în minutul 33, Dragoș Albu nu are nimic grav. „A fost călcat pe picior de două ori”, au explicat oltenii.

Bauza este un jucător important. Așteptările sunt foarte mari de la el, și el vrea să ajute mai mult echipa. Îmi doresc să adunăm cât mai multe puncte, iar pentru asta trebuie să fim foarte eficienți în fața porții. Am încredere în atacanții pe care îi avem. Jibril și Blănuță sunt tineri cu multă calitate

- Nicolo Napoli, antrenor FCU Craiova

VIDEO Rezumatul meciului CS Mioveni - FCU Craiova

Citește și: 

FCSB, ofertă pentru un jucător din Liga 1! Gigi Becali e gata să dea mai mult decât a dat pe Compagno

Scandal la FCU Craiova: un titular forțează plecarea! Mititelu: „Nu se antrenează, zice că se lasă de fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
fratilitau
fratilitau  •  15 Ianuarie 2023, 22:55
Postat de ionescugeorge77 pe 15 Ianuarie 2023, 20:32

...se vede ...B ul

A luat-o la masea

george.br
george.br  •  15 Ianuarie 2023, 21:50
Postat de ionescugeorge77 pe 15 Ianuarie 2023, 20:32

...se vede ...B ul

Poteca, tu esti ma??

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  15 Ianuarie 2023, 20:32

...se vede ...B ul

Vezi toate comentariile (8)
Comentează