FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Niculae anticipează viitorul fără Torje: "Nu cred că în România acum e vreun jucător care să-l poată înlocui!"

Niculae crede că Dinamo va avea mari probleme fără Gabi Torje
Niculae crede că Dinamo va avea mari probleme fără Gabi Torje

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 18:06

Căpitanul dinamovist Marius Niculae a vorbit despre ratarea calificării echipei sale în grupele Ligii după dublul eşec cu Vorskla Poltava în play-off, 1-2, 2-3. Niculae nu a putut evolua în returul de la Bucureşti, fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. "Săgeată" crede că Dinamo va avea şi mai mari probleme de acum fără mijlocaşul Gabriel Torje, plecat la Udinese.

"A fost un meci foarte urît, mai ales că nu poţi face nimic din postura de suporter, cum am fost eu. Aveam foarte mulţi fani pătimaşi pe lîngă mine, e cam greu să nu îţi arăţi emoţiile, mai ales că nu poţi ajuta cu absolut nimic. Băieţii nu au prins o zi foarte bună, asta s-a văzut şi după scorul cu care s-a încheiat partida. E dureros, fiindcă ne aşteptam la  calificare.

Nu sînt adeptul acestor ieşiri ale suporterilor, cum au fost cele de aseară, trebuie să ne purtăm civilizat. Înţelegem cu toţii supărarea, şi eu am fost supărat, dar într-un stadion unde sînt femei şi copii nu trebuie să se comporte aşa. Am făcul apel la fani, mai ales după meciul din Ucraina, şi aceştia au răspuns într-un mod extraordinar. Acum îmi cer scuze, şi eu, şi colegii mei, pentru că nu am reuşit să ne calificăm.

Lui Torje îi doresc multă baftă, să fie sănătos în primul rînd, la calităţile pe care le are sigur se va impune în echipa lui Udinese. El aducea un aport important lui Dinamo, un plus de valoare. Nu cred că în România acum e vreun jucător care să-l poată înlocui, mai ales că în ultimul an a crescut foarte  mult. Şi-a schimbat mentalitatea şi a avut o adevărată explozie. Ne va lipsi mult, dar sper să vină alţi jucători care, cu timpul, să-i suplinească absenţa.

Declaraţiile lui Mihai Stoica sînt răutăcioase, nu-şi au locul. Ar trebui să comenteze mai mult de echipa dumnealui, nu e frumos să se ia de o formaţie care e la necaz", a declarat Niculae la Dolce Sport.

Managerul general al Stelei spusese: "În campionat e mai uşor, în Europa e mult mai greu. Am mai spus-o, la liceu îţi cunosc părinţii toţi profesorii, e uşor să treci clasa, chiar premiant. Dacă mergi în străinătate la facultate, e mai greu".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
lucabogdan223
lucabogdan223  •  27 August 2011, 16:43

va fi greu.,.,dar trebuie sa trecem shi peste asta.,,.era totusi ushor de anticipat k torje nu va putea juk toata kriera..,e vina actionarilor k nu au cautat un inlocuitor.,,.

alpin
alpin  •  26 August 2011, 23:27

Cine poate simula asa bine asa-zise faulturi in careu?!? Torje e de neinlocuit!!! Doar Lacatus si Florentin Dumitru erau mai "talentati"!!!

maccarone2006
maccarone2006  •  26 August 2011, 22:53

Mita biciclista uiti ca erai ars pe frunte la un meci la Urziceni?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează