FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-0

Nicușor Bancu, după meciul cu CFR Cluj: „A fost un an prost, deoarece am pierdut campionatul. Ne lipsește Koljic”

Nicușor Bancu
Nicușor Bancu

Articol de - Publicat marti, 22 decembrie 2020 23:40 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 23:51

CFR Cluj și CS Universitatea Craiova au terminat la egalitatea, scor 0-0, ultimul meci jucat în etapa #15 a Ligii 1. La finalul partidei, Nicușor Bancu (28 de ani) a vorbit despre rezultatul obținut pe terenul echipei care le-a suflat titlul oltenilor în ultima etapă a sezonului trecut.

„E un punct obținut pe terenul campioanei. Nu știu dacă a fost gol la șutul lui Ovidiu Bic. Am făcut un joc bun pe fază defensivă și ne bucurăm că nu am luat gol. La un meci de asemenea calibru, sunt nervi, sunt frustrări, dar eu cred că a fost un meci frumos. 

Pentru mine, dar și pentru echipă, a fost un an prost pentru că am pierdut campionatul. Capul sus! Trebuie ca anul acesta să fie al noastru. Ne-am propus să fim mai tari ca anul trecut și să facem o figură frumoasă”, a declarat Nicușor Bancu la finalul partidei.

Nicușor Bancu: „Ne lipsește Koljic”

Căpitanul Craiovei a vorbit despre lipsa lui Elvir Koljic și despr efaptul că Ivan Mamut nu a marcat încă în Liga 1: „Ne lipsește foarte mult Koljic, era golgheterul nostru. Abia a venit Ivan Mamut, dar dacă nu marchează, nu poate să ne ajute. Sperăm să dea goluri și să își intre în mână”.

VIDEO. GALA GSP 2020 // Show special: Gazeta a decernat Superlativele anului 2020 și a premiat 5 Legende

Citește și alte știri despre CFR - Craiova: 

CFR Cluj - CS Universitatea Craiova, dinamitat în ultimele 5 minute: două faze la limită » Ce spune Crăciunescu: „Suntem în epoca de piatră”

GALA GSP 2020. Paulo Vinicius - „Stranierul anului” în Ancheta Gazetei Sporturilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
tororosso
tororosso  •  23 Decembrie 2020, 11:11

Meciul de aseară un fiasco , anost și cu multe semne de intrebare. Un meci jucat după cortină cu două echipe , cu un spectacol de pantonimă şi dansul ursului de sărbători . Miza era doar un egal și asta și din afirmația comentatorului digi 1tv incă de la inceputul partidei. Incă odată se poate dovedii mizeria și cumetria din fotbalul nostru . Campioana este bătută in cuie incă de la inceputul campionatului . In rest doar circ aruncat in ochii privitorului care crede in sfințenia acestui sport neaoș Românesc.

svt1
svt1  •  23 Decembrie 2020, 10:45

Pai sper nici sa nu castigati vreodata campionatul, si mai sper sa fiti de la locul 6-7 in sus. Asta, dupa ce anul trecut mi-am dorit sa castigati. Doar ca, intre timp ati jucat cu o echipa de care nici cetatenii din Cipru nu au auzit si ca de obicei, va-ti facut de ras, iar Romania doar pierde puncte din cauza voastra. Sunteti o rusine in competitiile europene, si sper sa nu mai ajungeti niciodata acolo.

wishmaster
wishmaster  •  23 Decembrie 2020, 10:04

pai l-ați pierdut deja și în 2021, fraiere... cu echipa asta și cu ce jucați acum, sa ziceți merçi daca prindeți play-off-ul. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează