FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Jucătorul care visează să meargă la Euro, desființat în direct: „Nu prindea nici lotul de tineret”

Nicușor Bancu (dreapta) a fost titular în naționala României în campania de calificare la Euro 2024
Nicușor Bancu (dreapta) a fost titular în naționala României în campania de calificare la Euro 2024

Articol de - Publicat sambata, 13 aprilie 2024 12:04 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 16:40

Ex-dinamovistul Cristi Pulhac l-a criticat aspru pe Nicușor Bancu, căpitanul Universității Craiova, pentru evoluția din meciul cu Farul (1-2).

Universitatea Craiova a pierdut din nou în fața Farului, 1-2 vineri seară, pe „Ion Oblemenco”, iar căpitanul Nicușor Bancu s-a numărat printre cei mai slabi jucători de pe teren.

Cât a încasat Ion Țiriac pentru o reclamă de 30 de secunde » „A fost una dintre cele mai mari greşeli, m-am aranjat pe viaţă”
METROSPORT
Cât a încasat Ion Țiriac pentru o reclamă de 30 de secunde » „A fost una dintre cele mai mari greşeli, m-am aranjat pe viaţă”

„Frisoane în perspectiva Euro!”, a scris Gazeta Sporturilor, care l-a notat cu 4 pe jucătorul întors pe teren după o problemă medicală ce l-a ținut mai multe săptămâni pe tușă.

Invitat la Orange Sport, ex-dinamovistul Cristi Pulhac l-a criticat și el foarte dur pe fundașul stânga al naționalei României, apreciind că, pe vremea lui, Bancu n-ar fi avut loc nici la reprezentativa Under 21.

Cristi Pulhac: „Nicușor Bancu are probleme de poziționare și de comportament”

„La cum a jucat, nu prindea nici lotul de tineret. Nu te lua la lot pe vremea aia pentru că nu aveai loc, era o bătălie acerbă, nu neapărat să joci, să fii în lotul naţionalei.

În primul rând, pe faza de apărare greşeşte, el trebuie să se gândească la faptul că trebuie să facă mai întâi faza de apărare, iar abia apoi faza de atac.

Şi mie îmi plăcea foarte mult să urc, dar mereu antrenorii mi-au spus că mai întâi trebuie să fac treabă bună în apărarea. El are şi probleme de poziţionare, şi de comportament. Ia multe decizii la nervi”, a spus Cristi Pulhac, citat de Orange Sport.

Cristi Balaj susține că Nicușor Bancu trebuia să fie eliminat pentru o simulare, în prima repriză

Fostul arbitru FIFA Cristi Balaj crede că Bancu trebuia chiar eliminat în prima repriză, când arbitrul Marcel Bîrsan a ezitat să îi arate al doilea cartonaş galben.

„A fost o situaţie în prima repriză, când un apărător a căzut, iar în asemenea situaţii, niciodată arbitrul nu lasă jocul să continue.

Ori este fault, ori este simulare. Din punctul meu de vedere, este o simulare (n.r. - la Bancu). În acea situaţie, nu ai voie să laşi jocul să continue. Ori este fault, ori este simulare”, a spus Balaj la Prima Sport 1.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Ex-fotbalistul Silviu Izvoranu, despre națională, EURO 2024 și postul de fundaș stânga: „Preferatul meu e Nicușor Bancu”

Mai puteți citi:

Doar ce s-a întors din Qatar și dezvăluie: „Am întrebat despre Florinel Coman. Merge la echipa Armatei!”

Gigi Becali l-a făcut ȘEF la FCSB până în 2029!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  14 Aprilie 2024, 12:16

Cristinel vorbeste si el din ce a auzit de la prietenii lui, fotbalisti. Nu o fi Bancu cel mai bun fundas stanga, dar nu cred ca Pulhac este cel mai potrivit sa vorbeasca. Cand ai trei selectii la nationala, e ca si cand ai facut Spiru Haret...

Dansss
Dansss  •  14 Aprilie 2024, 12:01

Tu de unde ai mai aparut? Cred ca ai fost lovit la cap, in timpul celor 3 convocari la nationala, cand ai fost rezerva! Ai jucat si tu fotbal ca o “pul”hac!!!

observator_federal
observator_federal  •  13 Aprilie 2024, 17:46

Pulhac "se orientează" și el la emisiunile de le Orangesport dând (ca un elev silitor care vrea să-și păstreze bursa "de merit") răspunsurile așteptate la întrebările provocatoare lansate de Silviu Samuilă (cam la fel procedează Rusescu la emisiunile GSP Live). În locul dlui Botezatu, autorul acestui articol, eu aș fi remarcat mai degrabă că, spre deosebire de altădată, celălalt invitat Meme Stoica nu a achiesat la atacurile anticraiovene ale amfitrionului Sile și, contrar "temelor" impuse, a avut MULTE cuvinte frumoase despre Mitriță, Baiaram și Bancu. O fi realizat Meme cât din distanțarea neasteptat de mare din Playoff a Fcsbului se datorează și rezultatelor Craiove (ba poate o fi stiind și cât din insuccesul Craiovei în meciul cu Farul se datorează "conjuncturii")??

Vezi toate comentariile (7)
Comentează