LIGA 1    •   UNIREA ALBA IULIA

Nicuşor Stanciu va susţine probe de joc la VfB Stuttgart

Marti, 01 Iunie 2010

Mijlocaşul dreapta al echipei Unirea Alba Iulia, Nicuşor Stanciu, va pleca în Germania, pentru a susţine probe de joc la formaţia VfB Stuttgart, unde este legitimat şi atacantul Ciprian Marica."Nicuşor Stanciu este unul dintre fotbaliştii cei mai curtaţi din echipa noastră, alături de Bucurică şi Cristea, şi marţi vom pleca împreună spre Stuttgart acolo unde jucătorul va susţine probe de joc la fosta campioană a Germaniei", a declarat Nicu Lupu, preşedintele executiv interimar al grupării ardelene, citat de Mediafax.

Stanciu, în vârstă de 17 ani, a spus că merge la Stuttgart pentru a demonstra că jucătorii din România sunt talentaţi: "Sunt gata să demonstrez că pot juca la o echipă mare din Europa. Faptul că la Stuttgart joacă şi Ciprian Marica mă stimulează şi nu vreau să fac de râs fotbalul românesc, aşa că merg acolo pentru a demonstra că fotbaliştii din România sunt talentaţi şi oricând pot face faţă rigorilor marilor campionate europene".

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

 •  01 Iunie 2010, 12:24

Mdea... sa se duca si el ca Grozav, ca la Alba (sau extrapoland in Romania) nu are loc de alde fernandez, carlos alberto sau alti panglicari sudamericani.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

19:00
Fotbal, Amical • ProX

România U21 - Belgia U21

19:15
Baschet M • Digi 4

Darussafaka Istanbul - Olimpia Milan

21:00
Handbal M • Digi 3

Wacker Thun - Orlen Wisla Plock

21:00
Baschet M • Digi 4

Olympiacos Piraeus - Fenerbahce Istanbul

Program TV complet