FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FCSB 0-1

NOTE GSP // 3 jucători de la FCSB au strălucit în victoria cu U Craiova » Compartimentul care a dat rateuri

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 08:47

FCSB a învins in-extremis la Craiova, scor 1-0, veteranul Filipe Teixeira, Florin Tănase și Cristi Bălgrădean fiind cei mai buni oameni de pe teren, cu nota 8.

FCSB a tremurat serios pe "Ion Oblemenco". Prima repriză l-a evidențiat pe Cristi Bălgrădean. Portarul adus de urgență de la Chiajna a intervenit de două ori în situații limită, în fața lui Mitriță și a portughezului Ferreira.

Filipe Teixeira a fost eroul bucureștenilor. A trimis mingea în poartă în minutul 84, după ce Florin Tănase l-a ridiculizat pe Kelici. 

Cei mai slabi oameni de pe teren au fost Gustavo, Bancu și Kelic, notați cu 4. Și FCSB a avut mâini moarte. Fundașii laterali, Benzar și Morais, au primit nota 5, la fel ca Florinel Coman și Gnohere. 

Nicolae Dică a câștigat duelul de pe bancă, primind nota 7, cu două unități mai mare decât cea a lui Devis Mangia. »

 dicaaaa

CLASAMENT PLAY-OFF

PROGRAM ETAPA 9-A PLAY-OFF

Viitorul - Poli Iași 1-0 Detalii AICI
Astra Giurgiu - CFR Cluj Detalii AICI
U Craiova - FCSB 0-1 Detalii AICI

Ultima etapă: Poli Iași - U Craiova (vineri, 20:45)
CFR Cluj - Viitorul (duminică, 20:45)
FCSB - Astra Giurgiu (duminică, 20:45)

PROGRAM ETAPA 9-A PLAY-OUT

ACS Poli - Juventus București 2-0 Detalii AICI
FC Voluntari - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-2 Detalii AICI
Dinamo - FC Botoșani 2-0 Detalii AICI
Concordia Chiajna - Gaz Metan Mediaș 0-0 Detalii AICI

Citește și: U CRAIOVA - FCSB, 0-1 // Gigi Becali face un anunț COLOSAL după victoria cu Craiova: "Orice s-ar întâmpla, el va fi antrenor!"

MM, hoții, polițiștii și cicliștii! Mihai Stoica a făcut spectacol » Motivul inedit pentru care n-a văzut a doua repriză din Astra-CFR

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
lionforever
lionforever  •  15 Mai 2018, 22:11

Cine a dat notele nu e ziarist de fotbal poate de pună sau badminton . Mateiu a fost peste zlatinski iar Gustavo nu a jucat chiar asa de prost. La fcsb coman se vede ca e un jucător de rasă păcat ca a încăput pe mâna lui becali. Nu poti niciodată să îi dai lui tănase 8 și lui coman 5 pt faptul că a aruncat o minge în careu iar nefericitul de screciu a balbaito spre texeira.

spinoza
spinoza  •  15 Mai 2018, 14:25

Sunteti nebuni! Florin Tanase 8 si Coman 5? La ce meci v-ati uitat?

adicn
adicn  •  15 Mai 2018, 13:50

Fl.Coman- 5 iar Fl. tănase -8?? Era să închid televizorul de necaz, după vreo două brânciuri la care Tănase, în loc să stea pe picioare, s-o aruncat pe jos. Fl. Coman o fost cel mai bun om,pe faza de atac, până la ieșire. Zău că habar n-aveți...mai ales că nici echipa oltenilor nu știți în ce sistem o jucat!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează