FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FCSB 0-1

MM, hoții, polițiștii și cicliștii! Mihai Stoica a făcut spectacol » Motivul inedit pentru care n-a văzut a doua repriză din Astra-CFR

Articol de - Publicat luni, 14 mai 2018 22:52

Mihai Stoica, 53 de ani, directorul sportiv de la FCSB, spune că n-a văzut a doua repriză din Astra-CFR Cluj, scor 0-2, pentru că s-a uitat la un serial de acțiune.

"Am văzut doar prima repriză de la Astra. De ce doar prima repriză? Pentru că urmăresc un serial de mare succes în care sunt implicați răufăcători și oameni ai legii și erau acolo niște probleme. Și eu, cum sunt de partea oamenilor legii, voiam să văd ce se întâmplă, de aceea n-am mai stat să văd a doua repriză. Cred că binele va triumfa până la urmă. La casa de papel se numește serialul", a declarat Mihai Stoica.

Oficialul roș-albaștrilor a explicat într-un mod mai ciudat faptul că echipa sa a căzut de pe primul loc: "Voi știți cum e la ciclism.  De-aia cicliștii se tot schimbă la conducerea plutonului. Ei mai schimbă locurile, îi vine vântul în față celui de pe primul loc, așa a fost și la noi. Nouă ne-a venit vântul în față la Iași".

MM Stoica a continuat: "Din nefericire, când am fost la mâna noastră n-am știut ce să facem. Dacă jucam măcar cu 30% din această determinare la Iași eram la mâna noastră acum. Speranțele noastre sunt vii. CFR va avea meci foarte greu. Jucătorii de la CFR trebuie să mai aștepte.

Alibec? V-a spus Gigi. Budescu a intrat și a jucat foarte bine.

La Craiova e cea mai frumoasă atmosferă pe care am trăit-o la un meci din Liga 1, în România, chiar dacă e ostilă! Păcat de gazon, în rest aici totul e la superlativ. Doar FCSB aduce stadioane pline. Viitorul va pune mare presiune. Va fi inernal la Cluj, CFR joacă cel mai fluent fotbal din Liga 1".

"Am făcut un meci bun, dar ei ne-au dat gol după o greșeală a noastră. Ne doream foarte mult o victorie în fața Stelei pentru a o oferi acestor suporteri minunați. Trebuie să câștigăm Cupa României acum"
Alex Mitriță, U Craiova

CLASAMENT PLAY-OFF

PROGRAM ETAPA 9-A PLAY-OFF

Viitorul - Poli Iași 1-0 Detalii AICI
Astra Giurgiu - CFR Cluj Detalii AICI
U Craiova - FCSB 0-1 Detalii AICI

Ultima etapă: Poli Iași - U Craiova (vineri, 20:45)
CFR Cluj - Viitorul (duminică, 20:45)
FCSB - Astra Giurgiu (duminică, 20:45)

PROGRAM ETAPA 9-A PLAY-OUT

ACS Poli - Juventus București 2-0 Detalii AICI
FC Voluntari - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-2 Detalii AICI
Dinamo - FC Botoșani 2-0 Detalii AICI
Concordia Chiajna - Gaz Metan Mediaș 0-0 Detalii AICI

Citește și: U CRAIOVA - FCSB, 0-1 // Gigi Becali face un anunț COLOSAL după victoria cu Craiova: "Orice s-ar întâmpla, el va fi antrenor!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1990895087815388
Austrus Wiener  •  15 Mai 2018, 10:00

a tăcut o săptămână. și el și porumboiu și dinu... minunat, mi-am zis! au fost deajuns cele 3 puncte la craiova că fostul pușcăriaș să vizeze ce-ar fi fost dacă ar fi avut el creierul ^PROFESORULUI^(casa de papel) să poată face aproape un miliard și apoi să-l cheltuiască pe jucători adevărați, gen andrey, piticul ăla de 1,44 sau fundașul evreu cu realizări de Dumnezeu... sau poate că voia să păstreze banii, doar nu e fraier ca gigi să-i cheltuie pe ^vopsiți^. vopsiți de el, of course...

132614064213711
Gheorghe Nichita  •  15 Mai 2018, 09:58

Puscariasul MM si putul lui de gandire : "Și eu, cum sunt de partea oamenilor legii...." . Logica te-a caracterizat intotdeauna , fapt pentru care Becali te apreciaza si ati ajuns amandoi unde va e locul.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  15 Mai 2018, 09:34

Am crezut ca ne spune, cum i-a ajutat arbitrul si nu l-a eliminat pe Florinel in min 47 pentru o simulare grosolana. Sau cum de nu a primit in prima repriza Pintili la o alta simulare grosolana.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează