FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - DINAMO 4-0

BOTOȘANI - DINAMO 4-0. Note GSP: dezastru în defensiva lui Dinamo + cât a luat Keyta după ce s-a distrat cu dinamoviștii

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 07:31 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 11:05

Măcinată de probleme financiare. Dinamo a pierdut fără drept de apel la Botoșani, 0-4, după un joc extrem de slab prestat de formația lui Jerry Gane.

Elevii lui Marius Croitoru au controlat partida de la început până la final, având 3-0 în minutul 37, după ce au deschis scorul în minutul 1.

Dinamo, joc dezastruos în defensivă

„Câinii” au avut o evoluție haotică și plină de gafe în defensivă, iar în primele cinci minute, FC Botoșani a marcat un gol și avut alte trei ocazii importante, profitând de cadourile făcute de dinamoviști.

Florin Bejan, fundașul central al „câinilor” a fost cel mai slab jucător de pe teren, fiind notat cu 2 de Gazeta Sporturilor. Evoluții dezastruoase au avut și portarul Mihai Eșanu, fundașul Marco Ehmann și atacantul Magaye Gueye, care au luat 3.

3a fost nota primită de Ionel Gane, antrenorul lui Dinamo

Doar mijlocașii Vlad Achim, Ionuț Șerban și Geani Crețu și atacanții Robert Moldoveanu, Andreas Mihaiu și Valentin Borcea au avut o prestație decentă din echipa lui Dinamo, primind nota 5.

Hamidou Keyta, atacantul lui Botoșani care a fost la un pas de un transfer la Goztepe (Turcia) a fost omul meciului, după ce a dat două goluri și o pasă de gol. Pentru evoluția sa, Gazeta Sporturilor l-a notat cu 9.

BOTOȘANI - DINAMO 4-0. Note GSP: dezastru în defensiva lui Dinamo + cât a luat Keyta după ce s-a distrat cu dinamoviștii

VIDEO „Dinamo se salvează 100% cu Nicolae Badea. Are o minte deosebită”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Pablo Cortacero e istorie?! Cornel Dinu, la GSP Live: „Negoiță negociază cedarea lui Dinamo! Chiar acum am închis un telefon”

De ce nu vor să renunțe Șerdean și Cortacero » Reacția DDB: „E de noaptea minții! Trebuie să ne mișcăm imediat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
zorrozabal
zorrozabal  •  25 Ianuarie 2021, 10:38

Ca de obicei notele date de GSP sunt aiurea!Intr-adevar apararea a fost praf!Dar orice aparare este praf daca nu are in fata niste mijlocasi care sa securizeze centrul terenului!Iar nota lui Sorescu(de ex. pentru ce i-a fost data?Pentru prestatia de fundas dreapta sau pentru urcarile in atac!E foarte bine ca un fundas urca dar cu conditia ca mai intai sa isi faca treaba de fundas!Daca Sorescu a jucat fundas dreapta sa nu uitam ca toate cele 3 goluri primite de Dinamo in prima repriza au pornit din actiuni ale Botosanilor de pe partea lui!Achim?Lent,ingrozitor de lent!Oare si-a facut treaba ca mijlocas,daca Botosanii au intrat in careul lui Dinamo ori de cate ori au vrut? Iar cand un fundas de la Botosani i-a facut un cadou nesperat in careu...nu a stiut ce sa faca!Tanarul Borcea?Deziluzie totala!Cand avea mingea nu stia ce sa faca cu ea!Ezitant,cand in sfarsit dadea drumul la minge...o pasa la adversar!Dint-o astfel de nereusita Botosanii au plecat pe contraataculfinalizat cu penalty-ul facut de Ehman!Iar ca sa vedem cine da note la GSP,observam ca nici nu a vazut meciul!altfel ar fi auzit ca pe tanarul Mihaiu il cheama Andreas,nu...Vlad!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close