FOTBAL  »  Superliga  »  NOTE GSP

Notele etapei #4 din play-off, date de Adrian Florea » Nota 1 pentru un patron: „E principalul culpabil!” + Cine a luat 10

Adrian Florea
Adrian Florea

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2019 19:01

Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal de la Gazetă și jurnalist cu peste 20 de ani experiență în presa de sport, analizează pentru cititorii GSP.ro evenimentele din etapa a 4-a a play-off-ului.

10 - Gică Hagi (Viitorul)

A doua oară în patru etape de play-off, antrenorul constănţenilor "cerşeşte" nota maximă pentru demonstraţia superbă de fotbal pusă în scenă la Giurgiu. Aproape că nu contează ce jucători trimite Gică pe gazon, prestaţiile Viitorului sunt absolut încântătoare. Notre respect, Hagi!

8fotbalişti U21 a folosit Hagi cu Astra, la fel ca în runda precedentă, la 0-0 cu Sepsi, record pentru campionatul în curs

9 - George Ganea (Viitorul)

Un alt pariu pe care "Regele" e pe cale să-l câştige. Fiul "Ganezului" n-are (încă) forţa fizică a tatălui, dar compensează printr-un plus de agilitate în faţa porţii adverse.

"Primul gol l-am dedicate mamei şi iubitei mele. Sper că tata e mândru de mine"
George Ganea

8 - Florinel Coman (FCSB)

Dezinvolt, generos, inspirat. "Mbappe" a făcut de toate: a scos penalty-ul de 1-0, a înscris pentru 2-0, apoi a finalizat cu un şut în bară o acţiune minunată! Ce să-i mai ceri?! Poate scuze, că l-ai ţinut rezervă. Cine l-o fi ţinut...

9goluri şi 4 assist-uri are Coman în această stagiune, în 29 de apariţii. A procurat şi 3 lovituri de la 11 metri pentru Steaua

7 - Eric de Oliveira (Viitorul)

Deşi unii ar putea spune că e precum măgarul între oi, veteranul brazilian a zburdat alături de minorii aruncaţi în luptă de Hagi. Un gol, o pasă decisivă şi alte atingeri sclipitoare de balon, iată reţeta cu care Eric a cucerit asistenţa luni seara.

"Eric mi-a plăcut întotdeauna, are o calitate tehnică excepţională"
Gică Hagi

6 - Denis Alibec (Astra)

Singurul "astral" care a putut părăsi terenul cu capul sus! Dincolo de obişnuitele crize de nervi, Alibec ne-a arătat că mai are ceva din talentul care l-a făcut cândva căpitan de la Inter Primavera.

5goluri şi 6 pase decisive are Denis în acest campionat

5 - Mihai Teja (FCSB)

Cum, dom'le, Teja ia notă mică şi când câştigă? Da, pentru că meritele sale în succesul cu Sepsi sunt mici, foarte mici. Lui îi aparţin lentoarea din jocul primei reprize şi bâlbele defensive. De restu' s-a ocupat Coman.

"E greu să-l judeci pe Teja, când nu decide el sută la sută..."
Claudiu Niculescu, la TV Digi Sport

4 - Dan Petrescu (CFR)

Dan "Meschinescu" s-a întors din China chiar mai certat cu fotbalul decât era când a cucerit titlul în Gruia, iar antijocul propus în Bănie i-a oripilat şi pe puţinii fani ai CFR-ului!

"Dacă înainte de meci mi-ar fi garantat cineva că se termină 0-0, aş fi fost foarte mulţumit. La final spun că trebuia să câştigăm"
Dan Petrescu, la TV Telekom Sport

3 - Costel Enache (Astra)

De ce or fi ţinut neapărat "sitarii" să ajungă în play-off, doar ca să se facă de râs?! Lăudat, pe bună dreptate, pentru parcursul din sezonul regulat, tehnicianul trupei de la Dunăre pare efectiv blocat, iar blocajul său se transmite şi jucătorilor.

"În filmul «Brigada Diverse» era un episod despre «femeia fără semnalmente». Nici prea tânără, nici prea bătrână, nici prea frumoasă, nici prea urâtă, nici prea scundă, nici prea înaltă, nici blondă, nici brunetă. Cam aşa sunt şi eu"
Costel Enache, într-un interviu GSP din 2011

2 - Ousmane Viera (Sepsi)

Din fundaşul sigur şi elegant în intervenţii de acum ceva vreme n-a mai rămas decât un stoper rudimentar, care fie îşi loveşte violent adversarii, vezi faultul asupra lui Ianis Hagi, fie greşeşte impardonabil, ca aseară. Becali ar putea fi domn şi să-l treacă pe lista de prime!

4,37e media notelor GSP luate de Viera în cele 8 partide în care a evoluat în 2019. Are două note de 3 şi una de 2

1 - Mihai Rotaru (CSU Craiova)

Când îi vinzi în numai câteva luni pe Mitriţă, pe Alex Băluţă şi pe Gustavo, iar în loc pui un luptător de sumo, Fortes, şi un pensionar, Andrei Cristea, înseamnă că eşti un foarte bun om de afaceri, dar şi un foarte prost conducător de club. La vria actuală a Ştiinţei o contribuţie importantă are nehotărâtul şi neinspiratul Mangia, însă principalul culpabil e finanţatorul, care-i face concurenţă serioasă lui Negoiţă la capitolul calicie!

11.450.000 €a încasat Universitatea din vânzarea tripletei care a adus Cupa României în Bănie anul trecut: 8 milioane în schimbul lui Mitriţă, 2,65 milioane la transferul lui Băluţă şi 800 de mii pe Gustavo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
2245398775568150
Nicea George  •  09 Aprilie 2019, 12:09
Postat de observator_federal pe 09 Aprilie 2019, 07:34

Dacă CFR joacă chinuit, Fcsb cum ți s-a părut aseară? Man și Benzar (bulevardul Benzar - cred că Florin Ștefan nu a forțat aseară - ciudat - altfel vedeam mai mult fotbal) "oameni de Națională"?! Ați fost obosiți după meciul din Cupă?

Ba frate cum sa compari ce a jucat steaua aseara cu ce a jucat cfr ? la steaua mai sunt ocazii de gol faze de fotbal cat de cat...cfr speră in delegarea lui hategan sau kovacs pt titlu.... uitate la meciul stelei cu craiova( cand hategan a făcut tot posibilul sa nu bata steaua da na nu i a iesit ) si uitate la cfr...oricum cfr ia titlul , o sa fie delegați baietii de criza la fiecare meci de acum...o sa meargă în europa sa ii elimine vreo feroeza

stoichkov8
stoichkov8  •  09 Aprilie 2019, 07:43

Nota 10+ pentru Coman. Sa cersesti un penalty in asemenea hal, numai in Romania vezi

observator_federal
observator_federal  •  09 Aprilie 2019, 07:39

Dl. Adrian Florea ar putea scrie lejer la rubrica dedicată "oamenilor din peluză" ... Este PRAfoarte evident...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează