FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Noua achiziție a „câinilor”, gata de debut contra celor de la Hermannstadt: „Munca și disciplina bat talentul”

Andrei Blejdea (24 de ani)
Andrei Blejdea (24 de ani)

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 08:52 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 10:13

Andrei Blejdea (24 de ani), singurul transfer al „câinilor” de până acum, s-a refăcut după o problemă medicală și poate juca împotriva lui Hermannstadt. Crescut în Ștefan cel Mare, atacantul n-a apucat să evolueze la prima echipă a celor de la Dinamo București.

Andrei Blejdea este primul și singurul transfer al "câinilor", până acum, în 2021. Câteva zile, extrema stânga a fost oprită de la antrenamente, din cauza unor probleme la amigdale, iar dinamoviștii nu au vrut să riște cu fotbalistul de 24 de ani, având în vedere temperaturile scăzute și ploile pe care s-au antrenat în ultimele zile. Ca să-l aibă pe ex-fotbalistul Argeșului în deplasarea cu Hermannstadt.

De ieri, Blejdea a revenit la pregătirile bucureștenilor și a lucrat normal. Este o soluție pentru etapa de miercuri, când poate debuta în tricoul primei formații. El a crescut în Ștefan cel Mare, dar, în vara 2014, a ales să plece în Elveția, la FC Wil, apoi viața l-a dus la Domzale, Zarica Kranj, Braunschweig II, Clinceni, Pandurii și FC Argeș.

Andrei Blejdea: „Munca și disciplina bat talentul”

Iată cinci idei din partea lui Andrei Blejdea, în prima și singura reacție pe care a avut-o până acum, pentru Gazeta Sporturilor:

EXCLUSIV Noua achiziție a „câinilor”, gata de debut contra celor de la Hermannstadt: „Munca și disciplina bat talentul”
Blejdea va purta numărul 19 în Ștefan cel Mare, speră să înscrie primul gol în acest sezon de Liga 1 în tricoul alb-roșu FOTO Raed Krishan
  • „Am crescut la acest club și, indiferent de situație, când Dinamo te caută, nu ai cum să refuzi”
  • „Nu mi-e teamă deloc că nu voi fi plătit, sunt încrezător că lucrurile se vor așeza și va fi bine pentru Doar Dinamo București
  • „Motivația mea ca fotbalist este să ajung la un nivel cât mai înalt, muncind zi de zi. Crescut la Dinamo, așa cum am mai zis, planurile sunt simple: play-off, pentru asta luptăm. Aceasta trebuie să fie mentalitatea”
  • „Cine m-a convins? Spiritul lui Dinamo, amintirile legate de ceea ce înseamnă suflarea dinamovistă. Când Dinamo te cheamă, vii pe jos până în Ștefan cel Mare!”
  • „Am învățat în străinătate că munca și disciplina bat talentul!”

11 meciuria strâns în sezonul de toamnă în tricoul lui FC Argeș

Dinamo nu va muri niciodată! Asta simt și cred! De aceea m-am întors acasă. Chiar dacă mulți susțin că am fost dat afară de cei de la FC Argeș, realitatea este că eu m-am rugat luni întregi de ei să plec. Și, într-un final, am ajuns la un acord.
- Andrei Blejdea, atacant Dinamo

VIDEO. Etapa 16 // Match Preview Hermannstadt - Dinamo

Citește și alte știri despre Liga 1:

FCSB își ia adio de la Arena Națională! UEFA le dă interzis roș-albaștrilor pe cel mai mare stadion al țării

Becali a anunțat condițiile în care Budescu ajunge la FCSB » Ce „scamatorie” se pregătește în culise

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
nune
nune  •  11 Ianuarie 2021, 11:12

8 echipe in 7 ani? O fi muncitor si disciplinat, dar are o problema de integrare sau una de valoare...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close