FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noul Dinamo joacă italieneşte

Articol de - Publicat marti, 08 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 februarie 2011 21:33

"Cîinii" şi-au rezolvat problemele din defensivă, dar acum s-a stricat atacul. Ganea, Dănciulescu şi Alexe n-au găsit poarta în partidele de verificare

Patru goluri încasate în şase meciuri amicale, semne bune în apărare. Nici un gol înscris de cei trei atacanţi clasici din lot, Liviu Ganea, Alexe şi Dănciulescu, adică probleme în ofensivă! Sună ciudat, întrucît în sezonul de toamnă, Dinamo a fost principala forţă ofensivă din Liga 1, cu 40 de goluri marcate în 18 etape, plus alte 16 în Cupa României şi preliminariile Europa League.

În Antalya, golgeterul roş-albilor este Raphael Stănescu (17 ani), cu două reuşite! Dintre ceilalţi fotbalişti cu profil ofensiv, au mai marcat Georgian Păun şi tînărul George Ţucudean, fiecare cîte o dată. "O să învăţăm pînă la începutul sezonului să ne şi apărăm bine, să şi dăm goluri, adică să jucăm ca o echipă", a spus Ioan Andone.


28 de goluri au înscris în toamnă fotbaliştii care au plecat acum de la Dinamo: Ad. Cristea, A. Cristea, N'Doye, M. Niculae, Garat şi Scarlatache

Cît au jucat cei 3 atacanţi în amicale:

Fotbalist Minute / Meciuri
Liviu Ganea 232 / 3
Ionel Dănciulescu 376 / 6
Marius Alexe 501 / 6

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
calinescu_
calinescu_  •  08 Februarie 2011, 18:39

DINAMO NU JOACA NIMIC .....!!!!!! CU CINE SA JOACE ????? CU RUBIO ,MARGARITESCU , VLAD MUNTEANU ,BORDEIANU SI DANCIULESCU ??????? CU ANDONE, CARE NU STIE DECIT SA PRODUCA HAOS ??????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează