FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Noul Lucian Sînmărtean! » Vasluienii au găsit înlocuitor pentru mijlocaşul care ar putea pleca la Steaua

Articol de - Publicat vineri, 07 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 februarie 2014 22:08

Vasluienii s-au asigurat că nu vor fi descoperiţi în cazul plecării lui Sînmărtean la Steaua şi l-au transferat pe argentinanul Matias Abelairas.

Moldovenii sînt pe cale să îşi piardă în această iarnă "creierul", pe Lucian Sînmărtean, 33 de ani, care este aproape de a semna cu Steaua.

Oficialii clubului nu vor să rămînă fără nici un mijlocaş de creaţie şi şi-au asigurat deja serviciile lui Matias Abelairas, 28 de ani. Sud-americanul a evoluat ultima dată pentru echipa chiliană Union Espanola, formaţie alături de care a cîştigat anul trecut campionatul şi supercupa.

Mijlocaşul a fost crescut la şcoala de fotbal a argentinienilor de la River Plate şi a îmbrăcat tricoul "milionarilor" timp de şapte sezoane, perioadă în care a cîştigat trei campionate.

În vara lui 2011, Abelairas şi-a încheiat conturile cu River şi a dat probe de joc la Glasgow Rangers, însă scoţienii nu l-au păstrat. Jumătate de an a stat pe bară, iar după a semnat cu brazilienii de la Vasco da Gama.

A mai evoluat în carieră pentru mexicanii de la Puebla şi chilienii de la Union Espanola.

400.000 este cota argentinianului pe transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cainerau1953
cainerau1953  •  07 Februarie 2014, 14:31
Postat de copacabana_70 pe 07 Februarie 2014, 10:10

daca era bun il pastra River Plate...sau macar Glasgow.

la Glasgow dimpotriva, trecuse testele dar nu i-au placut condiitile de acolo, probabil nu ii asigurau deliciul necesar, in plus nu puteai sa i-ei locu de titular asa de usor si poate daia nici nu a semnat contractul, dar stiu sigur ca trecusera testele, iar la River a jucat 7 ani unde a luat 3 campionate plus 4 cupe ale argentinei asa ca........... !!!

psyk3
psyk3  •  07 Februarie 2014, 11:10
Postat de copacabana_70 pe 07 Februarie 2014, 10:10

daca era bun il pastra River Plate...sau macar Glasgow.

Vezi ca la River a jucat 7 ani si a luat 3 campionate..fiecare jucator are nevoie de cate o schimbare..iar cu Glasgow Rangers nu e adevarat ca a dat probe si nu a fost pastrat.. nu a mai semnat din cauza situatiei in care se afla clubul..

copacabana_70
copacabana_70  •  07 Februarie 2014, 10:10

daca era bun il pastra River Plate...sau macar Glasgow.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează