FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Veste uriașă pentru Dinamo » Anunțul făcut azi: „Momentul este iminent și nu mai poate fi «driblat»”

Suporteri Dinamo/ foto Imago Images
Suporteri Dinamo/ foto Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 20:49 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 22:40

Dinamo a primit o veste bună, așteptată de multă vreme de către fanii „câinilor roșii”. Hotărârea de Guvern pentru finanțarea „Arenei Multinaționale Dinamo” va fi aprobată în ședinta Guvernului României de mâine (n.r.- 21 martie 2024).

A murit Dumitru „Take” Macri, primul român nominalizat la Balonul de Aur
DECES
A murit Dumitru „Take” Macri, primul român nominalizat la Balonul de Aur

Pas important pentru noul stadion al lui Dinamo

„Vestea pe care o așteptam de 30 de ani‼️

În sfârșit, după zeci de ani de povești și promisiuni goale de conținut, cel mai important și medaliat club sportiv al românilor și al României, CS Dinamo București, va avea o casă nouă, unde să poată să se antreneze și să evolueze sportivii ce reprezintă speranțele țării pentru noi medalii olimpice, mondiale și europene, iar copiii și juniorii să poată să facă sport de performanță în condițiile necesare în secolul XXI!

În ședința Guvernului României din data de 21 martie 2024 va fi aprobată Hotărârea de Guvern pentru finanțarea “Arenei Multinaționale Dinamo” din Șoseaua Ștefan cel Mare 7-9!”, se arată pe pagina de Facebook „Noul Stadion «Dinamo »”.

FOTO Cum va arăta noul stadion „Dinamo”

+14 FOTO

Mâine este o zi importantă pentru întreaga suflare alb-roșie. Dinamoviștii vor avea stadion! În ședința de mâine, 21.03.2024, se va aproba proiectul de construire a stadionului din Ștefan cel Mare, printr-o Hotărâre de Guvern. Pe această cale țin să felicit Guvernul României și pe toți cei care au lucrat la acest proiect de mare interes.

Probabil că mulți dintre dumneavoastră v-ați mai pierdut din încredere, probabil că ați așteptat mai mult decât era cazul, dar momentul este iminent și nu mai poate fi “driblat”.

Am susținut prin toate mijloacele posibile pe care le-am avut la dispoziție demararea acestui proiect de suflet al Sectorului 2, și vă asigur că asta voi face și de-acum înainte.

Dan Cristian Popescu, deputat PSD și fost viceprimar la Sectorul 2

Ionuț Negoiță crede că noul stadion o va revitaliza pe Dinamo

Ionuț Negoiță crede cu tărie că singura soluție pentru ca Dinamo să redevină la fotbal un club de top în România e ridicarea noului stadion, un proiect care s-a transformat într-o himeră pentru suflarea alb-roșie.

Într-un amplu interviu acordat Gazetei Sporturilor, fostul patron de la Dinamo spune că ar fi tentat să revină într-o formă sau alta la clubul pe care l-a patronat șapte ani, însă cu o singură condiție: construirea unui nou stadion în Ștefan cel Mare, pe care fanii îl așteaptă de ani în șir.

VIDEO Ionuț Negoiță, despre unica soluție ca Dinamo să reajungă în top: „Fără stadion nou, nu există viitor!”

„Să ții un club ca Dinamo nu e treabă ușoară. E clar că, atunci când eram eu, era o stabilitate mai mare, pentru că mă ocupam să finanțez problemele clubului. M-aș bucura ca Dinamo să revină unde a fost, fiindcă sunt destul de legat (n.r.- atașat).

Dacă s-ar fi început măcar construcția stadionului, probabil nu mai plecam, dar vedem că au trecut trei ani și tot nu s-a întâmplat nimic.

Eu sper... Că fără stadion, sincer, nu există un viitor. Dinamo va supraviețui, dar nu vor veni investitori cu adevărat potenți și serioși fără ca Dinamo să aibă un stadion nou, să aibă casa ei”, a declarat Negoiță, în interviul acordat Gazetei.

VIDEO Ionuț Negoiță anunță un proiect gigantic la Dinamo: „Dau scris! Minimum 10 oameni de afaceri ar fi dispuși să contribuie”

Negoiță a fost întrebat ulterior dacă ar mai fi tentat să investească la Dinamo. Răspunsul afaceristului, devenit între timp CEO al unei companii imobiliare?

„În varianta ca eu să-mi asum toată povestea, nu! Am mai spus-o, în situația în care se face stadion, și eu sper, aș vedea... Între timp, ne-am mai înțelepțit și noi, oamenii de afaceri, ne-am mai capitalizat, știm să facem business mai elevat.

Cred că ar funcționa și într-o variantă de asociere și cred că s-ar găsi la Dinamo minimum 10 oameni de afaceri dinamoviști care să pună bani și să facă o organizare cât mai bună și profesionistă pentru a crea și a genera performanță. Când? Când e stadionul gata! Nu mai devreme.

Dau scris, când va fi stadionul gata, putem fi minimum 10 care ar fi dispuși să contribuie și să facă o treabă cu efortul distribuit pe mai multe persoane, plus experiența și conexiunile fiecăruia dintre noi. Ar putea ieși o treabă foarte bună, un proiect cu adevărat performant”, a mai spus acesta.

+14 FOTO

Citește și:

Ce a decis Comisia de Disciplină în cazul incidentelor de la Dinamo - UTA » Comunicatul postat pe site, în ziua în care mai mulți ultrași au fost reținuți
Dinamo - UTA
Ce a decis Comisia de Disciplină în cazul incidentelor de la Dinamo - UTA » Comunicatul postat pe site, în ziua în care mai mulți ultrași au fost reținuți
O nouă ipoteză șocantă în cazul morții iubitului Arynei Sabalenka » Dezvăluirea fostei soții
TRAGEDIE
O nouă ipoteză șocantă în cazul morții iubitului Arynei Sabalenka » Dezvăluirea fostei soții

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
zorrozabal
zorrozabal  •  21 Martie 2024, 14:28
Postat de borabora pe 21 Martie 2024, 07:24

Adica cum "multinationala Dinamo" ? Dinamo Minsk, Moscova si Bucuresti ? Ca la Tirana si prin alte locuri s-a desfiintat.

Spiritualule,vezi ca mai sunt și Dinamo Zagreb(caut-o prin Champions league) și...Houston Dynamo-din R SS...Texas(care a fost campioana Statelor Unite și are„numai”...zece mii de juniori)!

Vshshsj
Vshshsj  •  21 Martie 2024, 13:23
Postat de mirstelistu pe 21 Martie 2024, 08:26

Interesant titlul dar intrebarea este pentru care dinamo este importanta stirea?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mean_machine
mean_machine  •  21 Martie 2024, 12:13

Cred ca este o eroare.Corect ar fi multifunctionala nu multinationala...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close