FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nu a mai rezistat! Lupescu intervine în conflictul Rednic-Lucescu: „Are coșmaruri cu noi! Nu știam că trebuie să-i cerem voie să ne întâlnim”

Ionuț Lupescu nu a mai rezistat și l-a atacat pe Mircea Rednic // FOTO: GSP
Ionuț Lupescu nu a mai rezistat și l-a atacat pe Mircea Rednic // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 11:51

Ionuț Lupescu, 50 de ani, nu a mai rezistat și s-a implicat în conflictul dintre Mircea Rednic, 56 de ani, și Mircea Lucescu, 73 de ani. 

„Kaiserul” l-a „înțepat” pe Rednic după declarațiile „Puriului” de sâmbătă, când a spus că Lucescu s-a întâlnit cu Lupescu și Ioan Andone pentru a discuta despre preluarea clubului Dinamo

Are coșmaruri cu noi! Nu știam că trebuie să-i cerem voie să ne întâlnim. M-am văzut nu doar cu cei doi pe care i-a menționat (n.r. - Lucescu și Andone), ci și cu Răducioiu și Prunea. Ne-am văzut la un restaurant și am mâncat, nici măcar nu discutăm de Dinamo la aceste întâlniri

Am văzut că și-a publicat declarația de avere, ne-a spus cât de bogat este, așa că nu-mi fac probleme pentru stabilitatea clubului Dinamo”, a declarat Ionuț Lupescu în Libertatea.

„Am auzit că s-a întâlnit cu Ioan Andone, cu Ionuț Lupescu. M-aș bucura, chiar aș fi fericit să vină. Dacă se întâmplă asta, dacă reușesc să-i conving pe Lucescu, Andone și Lupescu să vină la echipă, atunci chiar ar trebui să mi se facă statuie” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Vezi și: VIDEO Se întoarce Mircea Lucescu la Dinamo? Declarație-bombă a lui Rednic: „Am auzit că s-a întâlnit cu Ioan Andone și Ionuț Lupescu, dar eu n-aș putea niciodată să lucrez cu el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
gigelos
gigelos  •  10 Februarie 2019, 22:24
Postat de cpt.ahab pe 10 Februarie 2019, 15:58

Pentru mine, adevăratul "Strâmb" este Lucescu. Uitând de unde a plecat, n-a simțit niciodată nevoia să ajute Dinamo, după 1990. Nici măcar când l-a avut pe prietenul Anghelache în conducere. Bun, am înțeles, nu suporți conducerea de la un anumit moment, dar în 30 de ani să nu-ți placă nimeni?! Putea măcar să trimită la rodaj câțiva jucători de perspectivă de la echipele pe care le păstorea. Nimic. Eu nu-l mai consider de multă vreme dinamovist. I-am luat și o să-i iau apărarea de fiecare dată când s-au pus, sau se vor pune, în discuție calitățile sale de antrenor, dar dinamovist nu-l mai consider. N-am văzut să vină vreodată să-și ceară scuze pentru modul în care umilea suflarea dinamovistă cu aranjamentele făcute pentru gheata lui Cămătaru! Nu. A vorbit numai despre Steaua și Valentin. Poate ar fi cazul să accepte că soarta îi răsplătește pe oamenii boieroși, nu pe cei meschini. Covaci și Ienei n-or fi fost ei tobă de carte, ca antrenori, dar au primit multe de la fotbal pentru că știau să fie domni. Domni adevărați, nu snobi cu ifose!

Negoita a ajuns la Dinamo sprijinit de Lucescu si Anghelache .Apoi zugravu s-a trezit mare smecher si l-a matrashit pe unchisu( Anghelache ) .Ce sa faca Lucescu ? Inainte clubul era la Borcea , soferul lui Dinu , ce sa faca Lucescu ? Becali , Borcea , Turcu ...sigur aveau nevoie de Lucescu .Bine nu mai vorbim de generalii ce au mancat si ei un cozonac elegant si au avut sia probabil un cuvant mare de spus .Ca doar nu s-a trezit Turcu mare constructor 100 % lucrari cu statul si Borcica mare GPL ist , furaciuni fara protectie..La Negoita probabil influenta era pe linie Lucescu .Era ..Lucescu isi face meseria , cat il mai tine plamanu , in locuri i teresante ,traieste pe gustul lui , ce sa caute in combinatii cu domnii de mai sus .Marale te bagai in locul lui ? Cand a vrut sa vina in fotbalul romsnesc a venit repede Hagi de la Stambul , era Bacali Ioan cu chilotii murdari ca le strica Lucescu aranjamentele ...Ce frumos s-ar simtii Lucescu la varsta lui *** , *** pe frumoasele noastre stadioane

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geo.b.
geo.b.  •  10 Februarie 2019, 21:06

Sunteti de rasul curcilor si nu numai.Stiti voi cumva ce inseamna, " Divide et impera " ? Va spune ceva ? Hai ca va spun eu. ”Atât în politică, cât şi în sociologie, expresia «dezbină şi stăpâneşte» este o combinaţie de tactici militare, politice sau economice de câştigare şi menţinere a puterii prin divizarea unei populaţii în entităţi mai mici care luate separat au putere mai mică decât cel care îşi impune voinţa. Este frecvent întâlnită ca o strategie în care grupuri de putere mică sunt împiedicate să se unească şi să devină mai puternice”, explică sociologul Radu Marin. Deci si in concluzie,presei aservita rivalilor vostri nu-i trebuie sa se intrebuinteze foarte serios sa va desbine,ca va desbinati voi si singuri. Si daca tot veni vorba,ce spuneti ca sunteti voi, Dinamovisti ? Pai daca voi sunteti Dinamovisti,insemna ca eu sunt PAPA si eu nu stiam.Mai afla omul cate ceva.

boby34
boby34  •  10 Februarie 2019, 17:09

Sa-mi aduca cineva va rog aminte ce succes a avut Rednic in Belgia ca si antrenor....Cu Respect. B

Vezi toate comentariile (42)
Comentează