FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE

O echipă din Liga 1 își schimbă stadionul pe care joacă meciurile de acasă: "Aici e foame de fotbal"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 18:13

Clubul Juventus București ar putea fi cumpărat de Mirel Rădoi și alți doi investitori, iar în următoarea perioadă ar putea apărea noi modificări.

Formația din Colentina își va schimba numele și sigla, iar conducerea vrea ca meciurile de acasă să nu se mai dispute la Ploiești, ci la Buzău.

"Am o veste foarte bună pentru iubitorii de fotbal din Buzău. Am vorbit cu dl. Chivorchian, preşedintele de la Juventus Bucureşti. S-au hotărât, vor să vină să joace la Buzău. La Ploieşti nu le mai convine, vin puţini spectatori, echipa nu e susţinută de public. De-asta vor să vină la Buzău, unde e foame de fotbal, iar buzoienii i-ar încuraja.

Problema e că trebuie făcute mici îmbunătăţiri la stadionul din Buzău. Cu sistemul de supraveghere video, turnicheti, tribună oficială, masă presei, parcarea din jurul stadionului. Nu e cine ştie ce, dar că să poată juca la Buzău trebuie să primească mai întâi aprobare de la LPF. Sper să se obţină acceptul, ei vor să joace deja meciul cu Botoşani la Buzău.

Chivorchian a prevăzut această mutare din timp, Juventus a declarat încă de la începutul campionatului arena din Crâng că stadion de rezervă”, a declarat Adrian Petre, şeful AJF Buzău, pentru site-ul buzoienii.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
para.para
para.para  •  01 Septembrie 2017, 22:45
Postat de indolentu pe 01 Septembrie 2017, 19:38

ba pajiste nepajiste insa trebuie remarcat un lucru ca de atita timp de cind nu s a mai jucat fotbal acolo stadionu ala nu a ajuns o ruina ca altele si poate fi folosit chiar pentru liga1

Ia citeste in postare cate reparatii trebuie sa faca la stadion ca sa primeasca aviz de liga 1.

831959706877275
Cristian Baltaru  •  01 Septembrie 2017, 22:12

Deci moda schimbării numelor echipelor în plin sezon competițional continuă, fără ca F.R.F. și L.P.F.să se sesizezeze în ceea ce privește aceste ilegalități.De-aia avem un fotbal atât de slab și de mizerabil,că toți fac abuzuri și nimeni nu vrea să se sesizeze,le convine de minune cloaca în care se află.Bravos națiune,halal să-ți fie!

sooos1ck
sooos1ck  •  01 Septembrie 2017, 21:18
Postat de ortega pe 01 Septembrie 2017, 19:24

La Buzău , pe o altă pajiște a ciobandantului ...

Remarca de om "didiot", mai ai frati?! :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează