FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

O echipă din Liga 1 riscă să nu se prezinte la următoarea partidă » "Viitorul nu prea există în aceste condiții"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2016 15:48

ASA Târgu Mureș riscă să nu se prezinte la următoarea deplasare din Liga 1, împotriva lui Dinamo, din cauza problemelor financiare.

"Acum, problema cea mai mare la ASA Târgu Mureș este lipsa finanțării. Ceva bani, foarte puțini, am luat de la sponsori, și ceva din participarea în Cupa României. În rest, nimic. Viitorul pentru ASA nu prea există în aceste condiții. Poli Iași și Poli Timișoara au conturile blocate și de asta au probleme. Noi le avem deblocate, dar nu avem nimic acolo. Dacă pentru deplasarea la Chiajna am găsit soluții, chiar nu știu ce vom face pentru a ajunge la meciul cu Dinamo și la cel de Cupă cu Voluntari", a declarat președintele clubului mureșean, Daniel Stanciu, la TV Digi.

ASA Târgu Mureș ocupă penultima poziție a clasamentului Ligii 1, având 3 puncte după 17 etape. Formația mureșeană a început sezonul cu un deficit de 6 puncte.

Partida dintre Dinamo București și ASA Târgu Mureș se va disputa pe 10 decembrie, de la ora 20:30, și va fi transmisă în direct pe Dolce Sport 1, Digi Sport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
bakunin
bakunin  •  26 Noiembrie 2016, 20:38
Postat de francescoli1974 pe 26 Noiembrie 2016, 19:07

Si despre ce furt vorbesti de anul trecut?Astra v-a bătut de trei ori din patru meciuri in campionat, in ultimul meci din play off ati scăpat ieftin doar cu două boabe si ati terminat campionatul la vreo câteva pct bune distanta,i-ati batut doar in Cupa Adeplast.

Mai ***, ***, ***, toata tara stie cum ne-a furat Coltescu la meciul cu Astra din turul campionatului trecut. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  26 Noiembrie 2016, 19:19
Postat de francescoli1974 pe 26 Noiembrie 2016, 19:02

Pe ruta necampioanelor Astra a fost eliminată de Copenhaga care joacă in grupele UCL iar in EL au mult mai multe sanse de calificare decat Steaua,i-au scos doi ani la rand pe WHU,au batut OL la ei acasă, despre ce vorbim?Cum se pot compara cele două echipe la rezultate internationale in mintea unora?!

in primul rand,clona cui ***? astra a intra pe ruta campionilor si a dat de cel mai usor adversar aka copenhaga. astra in europa este zero barat. nici nu stiu de ce *** mai discutam despre astra,daca aia oricum se desfiinteaza la anu. si pandurii a intrat in grupele e.l. si vaslui. deci nu este un lucru spectaculos. a avut noroc ca i-au luat de sus cei de la lyon si west ham. atata tot.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mandpv964
mandpv964  •  26 Noiembrie 2016, 19:08
Postat de randoom_._ pe 26 Noiembrie 2016, 18:53

cred ca glumesti. cum sa valoreze 200 de milioane? wtf? instanta a spus ca valorau fix 800 de mii de euro. iar becali a dat banii inapoi. auzi la el 200 de milioane:)) daca valorau 200 de milioane,acuma Steaua era cel putin de nivelul lui zenit. iar cu,campionatele nu ai dreptate. pai Steaua termina pe locul 6 si facea cele mai multe puncte in europa pentru Romania. intrebarea este,de cate campionate a fost Steaua deposedata prin furt? pai uita-te numai la sezonul trecut,Steaua a terminat pe locul 2 si astra pe locul 1. Steaua trece de turul 3 preliminar ucl,nefiind cap de serie si pe ruta necampionilor,astra pe ruta campionilor,este eliminata din primul tur jucat si doar mafia lui platini care a decis aberatia ca daca esti eliminat in turul 3,mai primesti inca o sansa in e.l.,i-a mai tinut nemeritat in europa. mah,daca esti eliminat in ultimul tur preliminar ucl,da,mai ai o sansa in e.l.,dar daca esti eliminat in penultimul tur preliminar in ucl,nu mai ai ce cauta in europa.

30 ha langa Bucuresti ptr 30 ha de parloaga la mama dreaqu? Prejudiciu 800 mii euro??? Asa a hotarat justitia? Amice, ma fáci sa rad! Un infractor ordinar a pus mana pe cea mai titrata echipa a Romaniei! Decat pe mana luí mai bine sa dispara, la fel si Dínamo! Astea trebuiau desfiintate in 90,echipe ce -si imparteau cupe si campionate prin birourile generalilor de militie si armata.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează