FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Man și Coman, ignorați! Dragomir pariază: „Gigi va lua cei mai mulți bani pe el. Face acum 10 milioane de euro!”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2021 10:09 / Actualizat sambata, 02 ianuarie 2021 10:29

Dumitru Dragomir (74 de ani) crede că Octavian Popescu (18 ani) este cel mai valoros produs de export din curtea celor de la FCSB.

Fostul șef al LPF spune că Popescu valorează 10 milioane de euro încă de la această vârstă fragedă. Întrebat în schimbul cărui jucător Gigi Becali va primi cei mai mulți bani, Dragomir a spus pentru as.ro:

„Cred că cea mai mare sumă o va lua pe juniorul ăla, Popescu. El a împlinit 18 ani de zile, alţii la 18 ani nu ştiu să meargă pe stradă. El costă acum 10 milioane de euro”.

Octavian Popescu, noul pariu al lui Gigi Becali

În 11 meciuri jucate în acest sezon, Popescu a reușit să ofere o pasă de gol și a devenit un specialist în obținerea loviturilor de la 11 metri. Acesta activează în flancul stâng al atacului și are un index InStat de 253 în acest sezon, al 12-lea cel mai mare din lotul roș-albaștrilor.

De altfel, Octavian Popescu este noul favorit al lui Gigi Becali. Tânărul fotbalist l-a făcut pe finanțatorul de la FCSB să vină cu o comparație SF în urmă cu câteva zile: „Popescu ăsta e fenomen, părerea mea. Ce înseamnă fenomen? Messi, Ronaldo, un jucător de excepție, de geniu. Numai Hagi a fost așa! Asta zic eu. Și Popescu e al doilea de geniu, fenomen! O sa vedem dacă este așa!”.

FCSB, afacere excelentă cu Octavian Popescu

FCSB l-a adus pe Popescu de la Metropolitan, fostul Regal Sport, un club de juniori din București, și a plătit 100.000 de euro. Cu suma aceasta, roș-albaștrii au achiziționat 90 la sută din drepturile asupra mijlocașului ofensiv. Apoi l-au luat definitiv, au mai plătit încă 100.000 de euro în schimbul a 10 la sută din drepturile asupra lui. 

Ei l-au evaluat, așadar, la un milion de euro acum, când au plătit 100.000 doar pentru zece la sută! Lui Becali i s-a părut că fotbalistul era promițător abia după ce-l împrumutase la Turris Turnu Măgurele, iar Mihai Stoica a intervenit ca să-l aducă înapoi. 

Extrema ofensivă de la FCSB e în ascensiune puternică și în cotațiile celor de la transfermarkt.de. Este evaluat acum la 350.000 de euro, de 7 ori mai mult decît cota de la startul sezonului. 

Man și Coman, ignorați! Dragomir pariază: „Gigi va lua cei mai mulți bani pe el. Face acum 10 milioane de euro!”
Octavian Popescu (roșu), cu mingea la picior

9,7 milioane de euroeste cea mai importantă sumă primită de FCSB în schimbul unui jucător. Anderlecht a plătit acești bani pentru Nicolae Stanciu în 2016

VIDEO. Dumitru Dragomir îl laudă pe Octavian Popescu: „O să ajungă mare, este foarte talentat”

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB a speriat Liga 1: „Atât îi mai trebuie și sigur ia campionatul”

Gigi Becali se vede cu titlul în brațe » De ce exultă patronul de la FCSB: „Asta se va întâmpla în primăvară!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
kikostel
kikostel  •  03 Ianuarie 2021, 15:27

Senzationale transferurile lui Gigi din ziarele de cancan, pardon, sport! Poate va veni si vremea cand ele vor fi chiar reale. Mancam sanatos, poate prindem...

115486966066476
Edi Girnita  •  02 Ianuarie 2021, 18:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  02 Ianuarie 2021, 16:45

A ajung vreodata vreun jucator de la noi sa fie vandut macar la un sfert din ce spune Mitica Puscarie? A ajuns macar UN jucator in primii 3 din lume sau in primii 5 asa cum a spus Mitica Puscarie? Intrebari retorice! Se pricepe Mitica Dragomir la fotbal sau fotbalisti???? NU! Conteaza ce spune acest individ libidinos? ABSOLUT NU!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează