FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

După Torino, o campioană en-titre din Europa s-a lansat pe pista Octavian Popescu

Octavian Popescu, dorit de campioana Turciei, Beșiktaș
Octavian Popescu, dorit de campioana Turciei, Beșiktaș

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2022 22:30 / Actualizat joi, 14 aprilie 2022 23:06

Octavian Popescu (19 ani), fotbalistul de la FCSB pe care Gigi Becali speră să ia o avere, este unul dintre cei mai urmăriți fotbaliști români ai momentului în străinătate. 

După ce miercuri presa din Italia anunța că Torino este interesată de Popescu, o altă echipă visează la transferul bijuteriei roș-albaștrilor. Este vorba despre Beșiktaș, campioana Turciei.

Ioan Ovidiu Sabău îl sfătuiește pe Tavi Popescu: „De asta are nevoie pentru a juca la o echipă din Europa” + Ce fotbaliști admiră din Liga 1 și pe cine vede liderul naționalei
INTERVIU
Ioan Ovidiu Sabău îl sfătuiește pe Tavi Popescu: „De asta are nevoie pentru a juca la o echipă din Europa” + Ce fotbaliști admiră din Liga 1 și pe cine vede liderul naționalei

„S-a aflat că «vulturii», care au prins mare avânt cu Ismael pe bancă, au intrat deja în contact cu starul din fotbalul românesc. Beșiktaș este interesată de Octavian Popescu, unul dintre cele importanți jucători ai fotbalului din România.

Octavian Popescu avea o valoare de 50.000 de euro în 2020. Însă acum a atras atenția cluburilor importante ale Europei cu impresionanta sa ascensiune din ultima perioadă. Popescu, care a fost și pe lista celor de la Galatasaray, își termină contractul cu FCSB în 2024”, notează turcii de la takvim.com.tr

Octavian Popescu, dorit și de Torino

Potrivit celor de la Tuttosport, Torino încearcă să își clădească un lot solid pentru sezonul viitor, obiectivul antrenorului Ivan Juric pentru finalul actualei stagiuni fiind testarea tinerilor din lot, pentru a observa cine va rămâne și din sezonul viitor și cine va fi împrumutat.

Printre posibilele întăriri pentru sezonul viitor s-ar număra și Octavian Popescu și Darius Olaru, fotbaliștii de la FCSB. Torino caută în principal mijlocași ofensivi, cei doi internaționali români fiind primii pe lista torinezilor.

Da, a venit un reprezentant de la Torino, dar ați înțeles greșit, nu a venit special pentru Tavi Popescu. A venit să vadă jucători, nu un jucător anume. Iar de multe ori s-a întâmplat ca un scouter să vină pentru un jucător și să vadă un altul. 

Oricum, părerea mea e că a fost o greșeală că l-au folosit pe Octavian Popescu în dreapta la meciul cu Craiova. Nu știu dacă vărul meu l-a pus acolo, eu știu că FCSB are un antrenor. După pauză, Popescu a avut altă evoluție chiar dacă nu a putut să mai influențeze rezultatul
-Victor Becali, agent jucători

VIDEO Victor Becali, despre Tavi Popescu: „Să scoatem mai mult lucrurile bune în evidență”

Citește alte știri de actualitate:

Destinație surprinzătoare pentru Gareth Bale » Galezul este așteptat din vară
Real Madrid
Destinație surprinzătoare pentru Gareth Bale » Galezul este așteptat din vară
Leo Messi va purta GOAT pe tricou! Contract de peste 50 de milioane de dolari
PSG
Leo Messi va purta GOAT pe tricou! Contract de peste 50 de milioane de dolari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
umcatalin
umcatalin  •  15 Aprilie 2022, 10:06

Gata, media si-a facut datoria, curg ofertele!!! Cateva meciuri acceptabile, fara performante notabile, 2-3 goluri, 2 selectii in amicale la nationala cu joc mediocru si sa curga meleoanele pentru baci....20 e putin, 50 e in zona ::::)))

florianveress
florianveress  •  15 Aprilie 2022, 07:27

De fapt e vorba de Santa Coloma, din Andorra...

brentford
brentford  •  15 Aprilie 2022, 00:55

Site-ul ala turcesc apartine de Giovani? Daca si noi,bieti cititori vedem in ce directie merg manevrele lui Giovani credeti ca vreun club de afara va musca momeala?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează