FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI

VIDEO Gigi Becali îi dublează prețul! Octavian Popescu, execuție formidabilă cu Botoșani

Octavian Popescu (18 ani) a marcat un gol extraordinar în minutul 66 al partidei FCSB - FC Botoșani, la scorul de 1-0 pentru oaspeți.
Octavian Popescu (18 ani) a marcat un gol extraordinar în minutul 66 al partidei FCSB - FC Botoșani, la scorul de 1-0 pentru oaspeți.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 22:30 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 22:49

Octavian Popescu (18 ani) a marcat un gol extraordinar în minutul 66 al partidei FCSB - FC Botoșani, la scorul de 1-0 pentru oaspeți. 

FCSB a fost lipsită de inspirație în prima oră a disputei cu Botoșani. Toni Petrea nu s-a putut baza pe Florinel Coman, iar Olimpiu Moruțan a acuzat probleme medicale și a fost înlocuit. În aceste condiții, salvarea nu putea veni decât de la noul „puști-minune”, iar Octavian Popescu nu a dezamăgit. 

Octavian Popescu, gol de magician în FCSB - Botoșani

În minutul 66, Octavian Popescu a controlat elegant mingea, la 18 metri de poartă. A combinat cu Florin Tănase, a intrat iar în posesia balonului și a urmat un moment de magie. Internaționalul de tineret și-a așezat scurt mingea, foarte aproape de picior, dar a dezvoltat o forță incredibilă. Balonul expediat din colțul careului de 16 metri s-a oprit direct în vinclu, atingând și bara transversală.

VIDEO cu execuția senzațională a lui Octavian Popescu

Octavian Popescu, „perla” lui Gigi Becali

Gigi Becali e sigur că Octavian Popescu va fi cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc. Patronul celor de la FCSB i-a crescut clauza de reziliere până la valoare de 100 de milioane de euro și îl compară pe tânărul mijlocaș cu Ansu Fatu, starul în devenire de la Barcelona. 

Olaru, Moruțan, Coman, Tănase și Tavi Popescu nu au cum să lipsească de la națională. Avem o echipă care se bate cu orice selecționată a lumii. Ei încă sunt copii, să le zicem adolescenți. Păi Ansu Fatai este mai bun ca Tavi Popescu? Nu este! Viitorul va demonstra că Tavi Popescu va fi o valoare mai mare a Europei, la fel ca Ansu Fatai.
- Gigi Becali

Clasament play-off Liga 1:

Citește și alte știri despre FCSB - FC Botoșani: 

EXCLUSIV Vlad, accidentare înainte de FCSB - Botoșani! Decizia luată de staff

EXCLUSIV FCSB și CFR Cluj, atenționate înaintea debutului în play-off: „Țineți minte! Se poate întâmpla asta încă din prima etapă”

Când se joacă derby-urile Craiova - FCSB și FCSB - CFR Cluj » LPF a anunțat programul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
valentindragobete
valentindragobete  •  19 Aprilie 2021, 08:04

Frustrare mare!

observator_federal
observator_federal  •  19 Aprilie 2021, 07:43

Gigi nu va lua nici anul ăsta campionatul, dar măcar poate să-i încurce pe alții (de obicei asta a făcut în ultimii ani furând "gospodărește", sistematic, pe Universitatea Craiova). Căile de succes bătătorite care i-au adus puncte prețioase în meciurile directe sau ale sateliților, au fost programările calculate de meciuri și delegările de arbitri "compatilbili", cartonașele și suspendările cu dedicație, tragerile la sorți trucate - toate astea devenite regulă în fotbalul nostru fără a deranja penița sau conștința jurnaliștilor fideli cauzei. Dar nu doar presă și arbitri a subordonat Gigi ci, mai ales, pe oficialii din FRF și LPF (dacă nu chiar și pe unii din justiție) care i-au făcut cadou istoria Stelei, chiar cu prețul scoaterii numelui ei din toate documentele și statisticile UEFA! ! Ajuns și "selecționer onorific", ciobanul își desăvârșește opera de distrugere a fotbalului românesc, fotbal aproape compromis azi, ajuns "la mintea lui Becali"..

898820736808059
Mihai Catalin Danciu  •  19 Aprilie 2021, 07:15
Postat de univ_craiova1 pe 19 Aprilie 2021, 05:11

Totul a ieșit perfect 2/1 final. Aseară și Boto a câștigat. App nu a mai urlat Croitoru? :)))

4 meciuri sunt rezolvate . E perfect . Forța Steaua !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close