FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a revenit în direct: „Asta e echipa care îmi dă 13 milioane pentru Popescu. Octavian e jucător de geniu, Man era mai mult pe muncă”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 22:03 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 22:24

Gigi Becali (62 de ani), patronul de la FCSB, a revenit într-o intervenție telefonică la TV pentru a explica de ce a refuzat oferta de 13 milioane de euro venită pe numele lui Octavian Popescu (18).

Becali spune că așteaptă 50 de milioane în schimbul tânărului mijlocaș și bănuiește că echipa din partea căreia a venit oferta este Juventus.

Gigi Becali: „Oferta cred că e de la Juventus”

„O refuz pentru că e un jucător pe care poți să iei 50. Dacă îl dai pe ăla pe care poți lua 50 cu 13, atunci în România nu vom mai lua vreodată 50. Dacă pot să iau 50, și o să iau, pentru că el e titular la 18 ani și nu îl schimbă nimeni, de ce să îl dau? Dacă îl țin 3 ani, pot să iau chiar 100! Atunci de ce să iau 13? E jucător de geniu!

Vreau 50 de milioane, plus 20% (n.r. - din drepturile lui). Mi se pare că oferta e din Italia, Giovanni a adus-o. Mi se pare că e vorba despre Juventus, sunt mai multe cluburi care îl monitorizează. Mi-a spus Giovanni că îl timpul în care vorbea cu unul, îl suna altul, tot pentru Popescu!”, a spus Becali la emisiunea „DigiSport Special”. 

Pe Octavian Popescu l-am botezat eu, e finul meu. Eu l-am făcut creștin ortodox. 

Pe Man am cerut până în 15 milioane de euro, asta era valoarea lui. Are calitate, dar era mai mult pe muncă. Aici e altceva, (Popescu) e jucător de geniu!
- Gigi Becali, finanțator FCSB

VIDEO. Florin Manea: „Juventus s-a interesat de Octavian Popescu”

De curând, în studioul Gazetei Sporturilor, impresarul Florin Manea a dezvăluit că de Octavian Popescu s-a interesat Juventus. 

„Da, m-au întrebat și cei de la Juventus. M-au întrebat cum mi se pare, că au auzit că e un copil bun. «Da, e un copil bun, are calitate», am răspuns. El e și prieten cu Radu (Drăgușin), au crescut împreună, au fost la Regal și la lot stau în aceeași cameră. Mi-a plăcut de el de când era la Rapid, a fost un an acolo. 

Le-am dat referințele exacte, dar de aici până la un transfer e cale lungă. E bine totuși că e monitorizat, să joci la 18 ani la Steaua (n.r. - FCSB) și să faci diferența atrage atenția, lumea se uită”, a spus Manea la GSP Live.

Mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, salariu-record în Liga 1 pentru aducerea lui Stancu: „Acum am închis telefonul cu el”

Iordănescu și Dragomir, reacții diferite pe subiectul Octavian Popescu: „Cum să facă atât? Poate cu tot clubul, plus Gigi, la un loc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
dexter
dexter  •  10 Iunie 2021, 21:18

Ce minciuni ordinare

gazistu
gazistu  •  10 Iunie 2021, 12:52

DACA vedea *** 13 MIL eURO, oferta, il vindea si pe Lutu pt banii aia... la cat de "avid" e dupa bani... ce vb ma?? a refizat el 13 mil euro pt un copil care nu are nimic realizat.. nu tu campion, nu tu cupa, nu in Eu L, nu in CH L, necalificat la Nationala... nimic.... pai pe ce sa ia 13 mil ? pt ca are 18 ani si alearga???ca realizari = ZERO ... cati sunt mai tineri ca el si pot alerga??? pai cine minte nea gigi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steauaeuna
steauaeuna  •  10 Iunie 2021, 12:10

50 nu dar 25 da.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează