FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ofensivă majoră a CFR-ului după reacția lui Gigi Becali! Concurență aprigă pentru FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 20:17

Directorul sportiv al CFR-ului, Bogdan Mara, anunță că patronul ardelenilor, Neluțu Varga, îl apreciază pe Constantin Budescu. Anunță, de asemenea, că în vară se vor face investiții masive la formația din Cluj. 

"Budescu este un jucător foarte bun, iar orice echipă din Liga 1 şi-ar dori să-l aibă în lot. Este adevărat că patronul nostru îl place foarte mult, are o afinitate pentru el.

Budescu are o clauză de 3.000.000 de euro din câte ştim noi, iar dacă patronul şi-l doreşte cu adevărat, atunci nu ar avea o problemă să achite clauza.

Este foarte greu să negociezi cu FCSB pentru un jucător dacă vrei să-l transferi, dar dacă are o clauză în contract, atunci nu ar trebui să fie o problemă", a spus Bogdan Mara la Fanatik.

...despre transferuri: "Orice e posibil, vom vedea. E clar că în vară ne vom întări, că vom aduce jucători importanți indiferent dacă terminăm pe locul 1 sau 2. Nu doar Gigi Becali poate transfera pe bani mulți", a mai zis Mara la LookTV. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează