FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste enormă! Banii care ar debloca Dinamo » Oferta primită de „câini”

Paul Anton (30 de ani, mijlocaș ofensiv) e dorit de un club din străinătate. „Câinii” ar primi în schimbul jucătorului aproape o jumătate de milion de euro!
Paul Anton (30 de ani, mijlocaș ofensiv) e dorit de un club din străinătate. „Câinii” ar primi în schimbul jucătorului aproape o jumătate de milion de euro!

Articol de - Publicat duminica, 11 iulie 2021 18:31 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 19:17

Paul Anton (30 de ani, mijlocaș central la Dinamo) e dorit de un club din străinătate. „Câinii” ar primi în schimbul jucătorului aproape o jumătate de milion de euro!

Paul Anton a fost unul dintre liderii din teren și din vestiar ai formației roș-albe, iar pe final de sezon prestațiile internaționalului au sprijinit remontada adusă de Dusan Uhrin și compania, detaliu ce-a salvat echipa de la retrogradare. 

Într-o zi în care Dinamo a primit lovitură după lovitură, transferul său s-ar putea dovedi o mare gură de aer. 

Ofertă pentru Paul Anton. Profită Dinamo?

Fotbalistul are șanse reduse de a mai continua în Ștefan cel Mare. Este vizat pentru un transfer, iar sursele GSP.ro susțin că pe adresa clubului a sosit o ofertă de 400.000 de euro, de la un club din străinătate! O sumă cu adevărat impresionantă, mai ales că jucătorul intră în ultimul an de contract.

Conform ProSport, Ludogoreț, campioana Bulgariei, echipa românilor Keșeru și Dorin Rotariu, ar fi interesată și ea de serviciile mijlocașului cu 12 selecții în echipa națională. 

Veste enormă! Banii care ar debloca Dinamo » Oferta primită de „câini”
Paul Anton vrea să plece de la Dinamo

7 goluriși 2 assist-uri a adunat Anton în 35 de meciuri sezonul trecut

1 milion de euroeste cota lui Anton, conform transfermarkt

Dezastru la Dinamo: doi oameni de bază și-au reziliat azi contractele!

După ce Dusan Uhrin (53 de ani) și-a dat demisia de la Dinamo, urmând a fi înlocuit de Dario Bonetti, clubul din „Ștefan cel Mare” a mai primit o veste proastă.

Dinamo se aștepta ca în aceste zile Paul Anton, Diego Fabbrini, Adam Nemec, Alex Răuță și Vlad Achim să plece de la echipă din cauza salariilor restante, iar azi au venit primele plecări.

După Ante Puljic, care a criticat dur situația și a plecat de la Dinamo, a venit rândul altui jucător de bază să plece. Italianul Diego Fabbrini (31 de ani) și-a reziliat contractul, potrivit sport.ro.

Momente spectaculoase la Dinamo! Dusan Uhrin, purtat pe brațe de fanii care i-au scandat numele: „Ești câine până la moarte”
DINAMO
Momente spectaculoase la Dinamo! Dusan Uhrin, purtat pe brațe de fanii care i-au scandat numele: „Ești câine până la moarte”

Sursele Gazetei Sporturilor au confirmat despărțirea lui Fabbrini de Dinamo, acesta fiind nemulțumit de neplata salariilor. În plus, din informațiile GSP.ro și Adam Nemec a decis azi să renunțe la contractul cu Dinamo, din aceleași motive.

Cum ar putea arăta Dinamo în prima etapă: Eșanu - Nica, Ehmann, Giafer, St. Filip - Sorescu, G. Crețu, A. Florescu, Mihaiu - A. Bani, Neicuțescu

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dusan Uhrin, gest demn de laudă pentru Dinamo » Ce a dezvăluit Iuliu Mureșan + anunț despre viitorul clubului

A șomat în ultimii 5 ani » Cine e antrenorul dorit de Dinamo: CV catastrofal în afara României + ar fi unic în Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
dodo001
dodo001  •  12 Iulie 2021, 14:45

Ăștia sunt bani mărunți, mărunțiș, din ce am auzit Paszkany vrea sa preia Dinamo

paolo12
paolo12  •  12 Iulie 2021, 10:58
Postat de creeperno115 pe 11 Iulie 2021, 22:35

Am fi prosti sa-l dam pe mai putin de 1 milion euro. Ne-am transforma in negoita

Vrabia malai viteazu’… Viata de caine!

loko1
loko1  •  12 Iulie 2021, 08:12

Steaua a murit !C.S.Steaua nu va mai fi ce a fost,niciodata.Eu nu-i inteleg pe acesti visatori,ce asteptari au de la aceasta echipa.Ei nu au bani de bilet la meci,ce vor face,daca e nevoie sa sustina echipa financiar ca DDB-ul.Daca nu ai bani,nu ai jucatori de valoare,ajungi de te bate Comuna Recea.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează