FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL FCSB și-a prezentat noul atacant! A semnat pe doi ani și anunță: "Aici mi-am dorit mereu să joc"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2018 15:43

Atacantul Raul Rusescu, 30 de ani, a revenit oficial la FCSB, fiind prezentat pe site-ul echipei și oferind primele declarații.

Rusescu a venit la FCSB din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de turcii de la Osmanlispor, și a semnat un contract valabil pe doi ani.

"Mă bucur foarte mult că lucrurile s-au rezolvat în sfârșit. Mai bine mai târziu decât niciodată. Aştept cu nerăbdare să redebutez la echipa la care mi-am dorit mereu să joc.

Sunt nerăbdător, încrezător şi sper să ajut cât mai mult la îndeplinirea obiectivelor echipei din acest sezon. De asemenea, abia aștept să evoluez din nou în faţa suporterilor noştri, care au fost mereu extraordinari", a declarat Raul Rusescu pentru site-ul FCSB.

Din iunie 2017 până în prezent, Raul Rusescu a prins doar 2 meciuri, ambele la echipa secundă a lui Osmanlispor Atacantul a jucat la FCSB în perioadele 2011-2013 și 2014-2015, cucerind două titluri de campion și o Cupă a României. A mai evoluat la Unirea Urziceni, Sevilla și Braga.

300.000 €este cota actuală a lui Rusescu, potrivit transfermarkt. El valora nu mai puțin de 4,3 milioane de euro în 2013!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
zorrozabal
zorrozabal  •  06 August 2018, 20:22

Raul Rusescu cat a fost la Urziceni promitea sa fie un nou Hagi sau un nou Mutu!Pana cand s-a accidentat!Sau pana cand l-a luat Becali?Cert este ca nu a confirmat!Cu flerul lui de negustor, Becali l-a vandut presedintelui de la Sevilla,fara sa fie cerut de antrenorul Unay Emery pentru care nici nu a jucat!Iar presedintele ala a fost cercetat,judecat si condamnat in Spania!Parteneri de afaceri de ai lui Becali!La turci-la Osmanlispor-cand incepuse sa joace,a *** meciul cu...fcsb din UEL de la Bucuresti- (s-a postat in fata portarului propriu,impiedicandu-l sa intervina, la lovitura libera executata din lateral de Tamas)!Si iar nu a mai jucat!Uite asa se rateaza cate un fotbalist!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  06 August 2018, 19:19

L-am dat minz si-l iau gloaba?

smdb
smdb  •  06 August 2018, 18:23
Postat de babahuda pe 06 August 2018, 18:22

vine un jucator modest ,fcsb-ist pur si f respectuios si toate astea atunci cand ia 25 mii pe luna fara sa fi jucat un minut de un an de zile ..unde mai pupa el contract dupa amrea performanta de a nu juca un an si a fi platit pt nimic ?valoare are ca marica cand a jucat la fcsb cred ca mai slaba un pic ..un fel de papa bani degeaba .

Tu ori ai 7 ani si asta e primul sezon in care te uiti la fotbal, ori "in jurul tau e multe, nu intelegi nimic"....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează