FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL Ovidiu Petre a fost prezentat la FCSB » Ce funcție va ocupa fostul fotbalist al „roș-albaștrilor”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 17:47

FCSB l-a prezentat oficial pe Ovidiu Petre (37 de ani), noul analist video al echipei.

„Mă bucur foarte mult că am revenit la echipa la care am cunoscut cele mai mari satisfacții și pentru care am evoluat și am și înscris în UEFA Champions League. Îmi doresc să ajut cât mai mult staff-ul tehnic și jucătorii și împreună să obținem multe succese”, a fost prima declarație a lui Ovidiu Petre pentru site-ul oficial al clubului.

Nu stă pe bancă

Deși inițial Ovidiu Petre urma să fie „secundul” lui Vintilă, acesta va ocupa funcția de analist video. Fostul mijlocaș nu avea licența necesară pentru a fi antrenor secund la nivelul primei ligi. Astfel, s-a ales postul de analist video, motiv pentru care Petre nu va sta pe bancă la meciuri, ci în tribună.

„Ovidiu Petre este o persoană extraordinară, nu cred că este cineva care să poată spune ceva rău despre el. E important să ai lângă tine oameni implicați în acest fenomen, iar el este un exemplu”

Narcis Răducan, director sportiv FCSB

#oficial #ovidiupetre Bine ai venit, Ovidiu Petre! Fostul internațional Ovidiu Petre, care a fost cooptat în staff-ul...

Publicată de FCSB pe Miercuri, 25 septembrie 2019

Ovidiu Petre a fost mijlocaș la FCSB în perioada 2006-2010 și până acum a lucrat la ACS Poli Timișoara. De asemenea, acesta a fost coleg cu Bogdan Vintilă la FC Național.

VEZI ȘI:

VIDEO Ce vrea Hagi, de fapt?! A cerut vehement să nu fie propus la națională și apoi tot el s-a supărat „Chiar să nu fiu pe listă? E lipsă de respect!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
spartcapus
spartcapus  •  25 Septembrie 2019, 19:14

Cel mai bun rezultat al ăstuia a fost cand Deaconu le-a câstigat la masa verde meciul cu Rapid. Si acum cred ca i se umple pieptul de mandrie cand isi aduce aminte! Oameni mici...

vishnu
vishnu  •  25 Septembrie 2019, 19:02

O sa faca ceva Becali pe analizele lui video, cand o sa vina sa spuna inaintea meciului: ala nu joaca, ala trebuie sa joace, ala joaca fundas, ala joaca atacant.

energydrik
energydrik  •  25 Septembrie 2019, 18:35

Cand o sa fie dat afara, o sa spuna Bee ca si despre Laurentiu Rosu, ca nici nu a stiut ca e secund la FCSB.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează