FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Oficialii celor de la CFR Cluj au oferit prima reacție după cazul de Covid-19: „E halucinant! Dacă se întrerupe campionatul, să se ia clasamentul din sezonul regulat”

Oficialii celor de la CFR Cluj au oferit prima reacție după cazul de Covid-19
Oficialii celor de la CFR Cluj au oferit prima reacție după cazul de Covid-19

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 17:23 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 21:02

FCSB - CFR Cluj, ar fi trebuit să joace astăzi, de la 21:00, în runda cu numărul 8 din play-off. Meciul a fost amânat din cauza unui caz de Covid-19 apărut în tabăra oaspeților.

Marius Bilașco (39 de ani), directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, a vorbit pe larg despre acest caz. Oficialul campioanei a comentat și declarațiile lui Gigi Becali sau Sorin Cârțu, care n-au exclus o conspirație din partea „feroviarilor”.

Bilașco: „Mi se pare halucinant!”

„Am făcut test pentru un jucător, avea simptome, din păcate a ieșit pozitiv. Ceea ce e foarte important e faptul că noi am respectat protocolul întocmai, el a fost testat săptămâna trecută și au fost negativ. Înaintea meciului cu Mediaș am făcut testele, conform protocolului FRF, LPF și MTS. A fost singurul jucător cu simptome. Se vor testa toți jucătorii, toate persoanele care au fost în această deplasare de la București, dar și jucătorii care au rămas la Cluj. Ceea ce mi se pare halucinant e că sunt oameni în fotbal care acuză o strategie din partea noastră. Mi se pare total deplasat, nici nu ar trebui să comentăm asemenea declarații”, a declarat Bilașco la TV Telekom Sport. 

Păun se simte bine 

„Starea generală a lui Păun e una bună, e izolat, așteptăm noi instrucțiuni din partea celor de la DSP. Cred că în următoarea perioadă lucrurile vor evolua cum trebuie, sper să revină cât mai repede la antrenamente. Ne luptăm cu ceva invizibil și e foarte greu acest lucru. Există riscuri de care, din păcate, ne lovim. Dan Petrescu se gândește la sănătatea jucătorului, apoi la restul. E foarte important ca cei implicați să fie sănătoși”, a explicat Bilașco. 

Bilașco o vrea pe CFR campioană

„Noi am avut un avans important la startul play-off-ului. Dacă ar fi să se ia în calcul oprirea acestui campionat, deși mie nu mi se pare o soluție, pentru că mai sunt puține meciuri. Cred că clasamentul corect e cel din momentul în care s-a terminat campionatul regulat”.

Clasament play-off Liga 1:

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri despre cazurile de Covid-19 din Liga 1:

FCSB - CFR Cluj a fost amânat! Reacția LPF: „Jucătorul a fost testat în regim de urgență, 99,99% meciul e amânat” + Când s-ar putea reprograma

EXCLUSIV Focar de coronavirus la Dinamo! Încă trei jucători au fost depistați pozitiv

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  19 Iulie 2020, 16:13

Asta e ultima zvacnire a pestelui pe uscat inainte de faliment.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  19 Iulie 2020, 13:21

corect ar ca ca cefereul sa piarda meciul cu 3-0 pt neprezentare

120962699544853
Constantin Dimulescu  •  19 Iulie 2020, 10:40

Precizez inca de la inceput ca as vrea ca acest campionat sa se castige pe teren.Totusi,daca s-ar intrerupe acum,singurul clasament care poate fi luat in calcul,in mod logic,este cel din momentul intreruperii campionatului.Restul variantelor intra la capitolul vise!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează