FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Oficialii lui FC Sion, scandalizaţi de excluderea Ştiinţei: "O prostie şi o ofensă adusă priorităţii legilor!"

Articol de - Publicat duminica, 18 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 14:07

FC Sion, clubul elveţian aflat în plină bătălie cu UEFA în instanţele civile, a luat la cunoştinţă de cazul Universităţii şi, prin vocea avocatului său, îşi exprimă nedumerirea faţă de excluderea Ştiinţei din fotbal, dar şi solidaritatea faţă de gruparea olteană.


"Nu am mai auzit niciodată ca cineva să fie exclus pentru simplul fapt că a recurs la o acţiune legală. E pur şi simplu o prostie şi o ofensă adusă priorităţii legilor şi a instanţelor consacrate faţă de regulamentele private ale asociaţiilor sportive! Sîntem determinaţi să luptăm împreună împotriva unor astfel de nedreptăţi şi vă stăm la dispoziţie şi în viitor", a reacţionat printr-un email trimis astăzi Universităţii Alexandre Zen-Ruffinen, directorul departamentului juridic al clubului elveţian şi licenţiat în drept sportiv.

Comparînd cele două cazuri, Alexandre Zen-Ruffinen a precizat că, spre deosebire de FRF în cazul Ştiinţei, "UEFA a renunţat la orice încercare de a sanctiona clubul FC Sion pentru iniţierea acţiunilor în justiţia civilă", chiar în condiţiile în care Sion a intentat procese în instanţă direct împotriva UEFA, inclusiv "o plîngere penală împotriva unora dintre liderii forului de la Nyon".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
vali_doldor
vali_doldor  •  19 Septembrie 2011, 17:47

Nu vorbim aici de cum si in ce fel este Mititelu. De acord ca majoritatea cluburilor de prim rang au incaput pe mainile interlopilor (Craiova la Dinel apoi la Mititelu, nu-l omitem pe Netoiu), Steaua la oier, Dinamo la butelier si nici cu Badea nu mi-e rusine, Rapid la milog, Timisoara la puscariabilul cu kk in loc de creier etc.) insa, problema se pune legat de modul in care actioneaza "ai mai interlopi dintre ei", conducatorii federatiei (sic!). Sunt stat in stat, fac ordine si regulamente astfel incat sa-si favorizeze acolitii, predefinesc clasamente samd. Spiritul de competitie a trecut de mult in plan secund...

vali_doldor
vali_doldor  •  19 Septembrie 2011, 17:41

Ar trebui ca FRF sa fie buna de plata in SOLIDAR cu presedintele ei si cu membrii comisiei care a decis dezafilierea clubului! Sper ca, asa cum acest club a data startul unor mari schimbari in fotbalul romanesc acum aproape 30 de ani, sa o faca si acum! Este imposibil ca o organizatie sa fie mai presus de lege!!! Ne-am intors in epoca intunecata a Evului Mediu in care inchizitorul stabilea ca esti vinovat c-asa a vrut el!!!

negoescualex
negoescualex  •  19 Septembrie 2011, 15:35
Postat de robotzel pe 18 Septembrie 2011, 23:41

in sfarsit un oltean destept. nu imi vine sa cred ca cineva isi da seama de faptul ca nu este vorba neaparat de un complot!!!! felicitarile mele si meriti respect!!!

gustere tu ori ce ai fi, tot prost esti, prost vei fi si prost o sa mori...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează