FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Oficialii Pandurilor sînt siguri de transfer: "Pena ne alege pe noi!"

În iunie 2008, cînd l-a luat de la Chiajna, Oțelul a plătit 10.000 de euro pe Pena
În iunie 2008, cînd l-a luat de la Chiajna, Oțelul a plătit 10.000 de euro pe Pena

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 decembrie 2012 21:19

Preşedintele Eugen Pîrvulescu e sigur că, în cazul în care va pleca de la Oţelul, atacantul de 27 de ani va alege Pandurii în detrimentul lui Dinamo.

Petre Grigoraş le-a înaintat oficialilor o listă cu jucătorii doriţi în această iarnă, printre numele cerute insistent de tehnician regăsindu-se şi vîrful Marius Pena.

"E un jucător interesant, foarte bun. S-ar plia perfect pe stilul nostru. Am citit în Gazetă că l-ar vrea şi Dorinel la Dinamo, dar cred că între Pandurii şi Dinamo, Marius ne-ar alege pe noi, pentru stabilitatea financiară de aici. Nu ştiu dacă cei de la Oţelul sînt dispuşi să renunţe atît de uşor la el pentru că este un atacant bun", a mărturisit preşedintele Eugen Pîrvulescu.

Pena se află în ultimele 6 luni de contract cu gruparea dunăreană, care solicită 300.000 de euro în schimbul său.

"M-am gîndit şi eu la Pena pentru că-i atacant de careu şi e român, dar MM Stoica mi-a zis că nu ne trebuie, că nu are valoare de Steaua" (Gigi Becali, finanţator Steaua)

"Sigur vom face 4 achiziţii în această iarnă. Îmi plac foarte mult Pena şi Rocha" (Eugen Pîrvulescu, preşedinte Pandurii)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
andystar
andystar  •  19 Decembrie 2012, 17:21

Un jucator bun dar parca nu e de Steaua !

plesan
plesan  •  19 Decembrie 2012, 11:05

MM incepe sa ma enerveze..nimeni nu e bun pt Steaua..numai jucatorii pe care pune doar el ochii..nasol...decat 10 la suta au reusit jucatorii lui sa se impuna in ghencea...si 90 la suta de la antrenor si patron..:P..e cam praf MM...pana si eu as recomanda un fundas dreapta mai bun decat toti ceilalti care ii are el in vedere..BANDALOVSKI care a jucat la Tska Sofia...sa il ia si sa se bucure de el !

muiutz
muiutz  •  19 Decembrie 2012, 10:54
Postat de deejay86 pe 19 Decembrie 2012, 09:23

S-o inampla vreo minune sa aiba si Pandurii un nouar bun... ca e capitolul la care sufera cel mai mult ... si sufera de foarte mult timp.

Asa este...De la Vintilescu sau Alex Piturca nimic prin careu....Poate si (noul) Batin cel de la Brasov s-ar potrivi...Pena are fi cea mai buna solutie, intra in combinatii cu mijlocasii..e ce ne trebuie...Hai Pandurii!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează