FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - BOTOȘANI 0-0

Olimpiu Moruțan, devastat de eșecul naționalei U19: "Nu am cum să trec peste" + Motivul incredibil al eliminării și ce fotbalist de la FCSB l-a sunat după meci

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 20:09

Olimpiu Moruțan (18 ani) nu a depășit momentul din meciul România U19 - Ucraina U19, scor 1-2, și a explicat în premieră motivul eliminării.

Mijlocașul celor de la FC Botoșani a părut evident marcat și a stat permanent cu capul plecat în timpul interviului de la finalul meciului cu Chiajna, scor 0-0.

"A fost un moment foarte greu pentru mine. Nu am trecut peste, nu am cum. O să mai treacă două, trei luni până o să-mi revin.

Nici eu nu mi-am dat seama pe moment ce am făcut. Eram atât de fericit. Când am luat primul galben nu am fost atent la arbitru. Am crezut că nu mi-a dat galben, m-am uitat în altă parte și nu am văzut. Am vorbit toată ziua cu colegii că putem câștiga acest meci. Am vrut să duc echipa la EURO, dar a fost o greșeală pe are o regret.

Nu am ce să le reproșez colegilor. Toată vina a fost a mea. M-au durut mult mesajele primite de după meci. Am fost numit «Groparul României», când visul meu este să merg la un turneu final. Pintilii m-a sunat și mi-a spus să țin capul sus", a declarat Moruțan la Look TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
116530435479785
Anca Toma  •  31 Martie 2018, 09:15

Da sunt moldoveanca si mai mult decat atat chiar botosaneanca. Si numele meu e Anca Toma.Tu clarrrr esti frustrat din moment ce esti ID stoichkov 8.Fara sa spui prea multe despre tine te-am citit.Pentru cultura ta ,care tinde spre ZERO ti-as spune ca doar Botosani a dat tarii marile genii precum Eminescu,Iorga ,Enescu,Luchian,Pilat etc.Dar voi miticii crescuti cu hot-dogi si pui din import nu stiti cine sunt cei prezentati mai sus.Vezi daca dai search pe Google sa nu-i cauti la MARI FOTBALISTI AI LUMII sau CEI MAI BUNI MANELISTI ,ca nu-i gasesti.

1654392864790165
Mayra Moldoveanu  •  31 Martie 2018, 08:20

Capul sus esti tanar se poate intampla oricui si nu te lasa daramat de mesajele unor oameni care nu stiu decat sa critice

visinu
visinu  •  31 Martie 2018, 05:28

Acest miel nevinovat si-a scos tricoul ca sa-l vada stapanul ca i-a crescut blanita.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează