FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-5

Oltenii, dărâmați după umilința cu FCSB: "Ne pare rău, speram că azi a venit ziua cea mare"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 22:59

Alexandru Băluță, cel mai valoros jucător din lotul lui CSU Craiova, s-a declarat extrem de dezamăgit de înfrângerea suferită de echipa sa cu FCSB, scor 2-5.

"E o seară urâtă. Am făcut foarte multe greșeli. Meciul a început de la 0-1, nu pot să-mi explic cum am luat un gol atât de repede.

Cu toții suntem vinovați, dar sper să învățăm câte ceva din acest meci. Noi n-am simțit niciun fel de presiune. M-aș fi bucurat ca meciul să fie la Craiova, dar acesta nu e un motiv pentru a justifica înfrângerea. Ar fi fost o motivație în plus, dar asta nu scuză nimic.

Am făcut multe greșeli în apărare, iar în atac nu am fost deloc concreți. Mister ne-a spus că dacă vom învăța ceva din acest meci vom reuși multe în acest an", a declarat Băluță, la Look TV. 

Eșecul usturător cu FCSB a fost analizat și de Alexandru Mateiu, care s-a declarat extrem de dezamăgit de faptul că CSU nu a câștigat cu FCSB nici de data aceasta. 

"Speram ca azi să fie ziua cea mare. Ne pare rău, nu ne așteptam la acest rezultat. FCSB a avut noroc, i-a ieșit tot, orice centrare, tot. Suntem foarte supărați, dar trebuie să ne revenim.

Simțeam toți că a venit ziua cea mare, dar trebuie să strângem rândurile și să mergem mai departe. Nu am câștigat niciodată cu Steaua, sperăm s-o facem data viitoare", a declarat Mateiu, conform sursei citate. 

clasament

Citește și:  Devis Mangia, mesaj clar pentru propriii jucători după eșecul sever cu FCSB: "Trebuie să facem asta, atât!"

Citește aici cronica partidei CSU Craiova - FCSB 2-5

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (6)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Octombrie 2017, 15:58

"FCSB a avut noroc" - Sincer, la ce aparare au avut astia, daca in locul lui Alibec era tot Gnohere cred ca scorul era 8 sau 9 pentru fcsb..... Un joc slab, asa cum a zis si Stucan, insa in tara orbilor......fcsb e imparat.....

854605894625108
Silviu Apostol  •  30 Octombrie 2017, 13:18

"FCSB a avut noroc"????? Voi ati avut noroc , ca nu ati luat mai multe !Numai gura e de voi !

749913671784643
Razvan Marcel  •  30 Octombrie 2017, 12:18

Modesti oltenii ,jucatori fara viteza

Vezi toate comentariile (6)
Comentează